آموزش قابلی پلو

برنج یکی از غذاهای محبوب و پرمصرف در جهان است. این غذا به روش های مختلفی تهیه و سرو می شود. یکی از این روش ها، درست کردن برنج مخلوط است که همراه با حبوبات و گوشت یا مرغ پخته می‌شود. قابلی پلو نوعی برنج لایه‌ای و مخلوط است که با تکه‌های مرغ، هویج و کشمش تهیه می‌شود. آب مرغ که روی برنج دم می‌کشد، طعم خوبی به برنج می‌دهد و آن را مقوی می‌کند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله قابلی پلو، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
مرغ ۳ تکه
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۲ عدد
زردچوبه و فلفل سیاه و زنجبیل به مقدار لازم
گل سرخ و پودر هل و فلفل قرمز به مقدار لازم
دارچین و نمک به مقدار لازم
هویج ۲ عدد
کشمش پلویی ۳ قاشق غذا خوری
کره و روغن کرمانشاهی به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
سیب زمینی برای ته دیگ به مقدار لازم

آموزش قابلی پلو

مرحله اول

برای درست کردن پلوی خوشمزه به روش افغانستانی، ابتدا یک قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا داغ شود. تکه‌های مرغ را داخل قابلمه قرار می‌دهیم و آن‌ها را سرخ می‌کنیم تا رنگشان تغییر کند.

مرحله دوم

سپس کمی زعفران دم‌کرده اضافه می‌کنیم و مرغ‌ها را با آن تفت می‌دهیم. پیاز را شسته و پوست گرفته، و به صورت مکعبی خرد می‌کنیم. پیاز را به مرغ اضافه کرده و تفت می‌دهیم. بعد از آن، ادویه‌ها را به مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تفت می‌دهیم تا عطر ادویه ها بیرون بیاید. سپس ۳ لیوان آب اضافه کرده و می‌گذاریم مرغ‌ها با حرارت ملایم بپزند. در پایان پخت، کمی نمک اضافه می‌کنیم. یک تابه را با کره و روغن کرمانشاهی روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کره ذوب شود.

مرحله چهارم

هویج‌ها را به صورت نازک خرد می‌کنیم و داخل تابه می‌ریزیم. کشمش‌ها را می‌شوییم و به آن اضافه می‌کنیم.

“““html

و تفت می‌دهیم. سپس از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. برنج را از قبل می‌شوییم.

مرحله پنجم

بعد، برنج را با کمی آب و نمک حدود یک ساعت خیس می‌کنیم، سپس آن را در قابلمه‌ای که در حال جوش است می‌ریزیم و می‌گذاریم کمی بپزد. وقتی برنج نیم‌پز شد، آن را آبکش می‌کنیم. کف یک قابلمه کمی روغن کرمانشاهی می‌ریزیم.

مرحله ششم

سیب‌زمینی را که شسته و پوست کنده‌ایم به صورت ورقه‌ای خرد کرده و کف قابلمه به عنوان ته‌دیگ می‌چینیم. سپس یک لایه برنج آبکش شده روی آن می‌ریزیم. بعد از آن یک لایه مخلوط هویج و کشمش و سپس یک لایه مرغ روی برنج می‌ریزیم.

مرحله هفتم

کمی آب مرغ می‌ریزیم و لایه بعدی برنج را اضافه می‌کنیم. این کار را تا وقتی که همه مواد تمام شود ادامه می‌دهیم. در آخر، زعفران دم‌کشیده را روی آن می‌ریزیم و می‌گذاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشد. سپس آن را در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)