آموزش قرابیه بادام
این شیرینی یکی از محبوبترین گزینهها برای پذیرایی در عید نوروز است و به شهر تبریز برمیگردد. طعم این شیرینی خوشمزه و ترد بوده و چون با بادام تهیه شده، بسیار مغذی است. از آنجا که این شیرینی بدون آرد و فقط با استفاده از سفیده تخممرغ درست میشود، سبک و خوشمزه است. برای حفظ تازگی این شیرینی، حتماً باید آن را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم قرابیه بادام | |
بادام پوست کنده خام | ۲۵۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۴۵۰ گرم |
پسته خرد شده و خلال بادام | به مقدار لازم |
دستور پخت قرابیه بادام
مرحله اول
برای شروع تهیه قرابیه بادام، ابتدا بادامها را بشویید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بخیسانید. بعد از آن، بادامها را آبکش کرده و دو ساعت بگذارید تا نرم شوند. سپس در یک کاسه، شکر را با نصف سفیدههای تخممرغ و بادامها مخلوط کنید تا کمی مرطوب شوند.
مرحله دوم
حالا با استفاده از چرخگوشت، بادامها را چرخ کنید. مواد را کم کم داخل چرخگوشت بریزید تا بدون فشار خارج شود. بادامهای چرخ شده را به باقیمانده سفیدهها اضافه کرده و دوباره همهی مواد را چرخ کنید. این کار را تا ۷ بار انجام دهید تا دیگر تکههای بادام دیده نشود.
مرحله سوم
پس از آن، بادامهای چرخ شده را به بقیه سفیدهها اضافه کنید و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با ماسوره ساده، مواد را با فاصله روی سینی بریزید.
مرحله چهارم
خردههای پسته و خلال بادام را روی شیرینیها بریزید. سپس سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همین دما بپزید تا شیرینیها پخته شوند. بعد از پخت، روی قرابیهها را بپوشانید و پس از سرد شدن، با کاردک از روی سینی جدا کنید.