آموزش قرابیه بستنی
این شیرینی یکی از شیرینیهای معروف برای پذیرایی و مخصوص جشن عید نوروز است. قرابیه بستنی نوعی شیرینی سنتی از شهر تبریز میباشد. این شیرینی علاوه بر طعم خوب، بسیار ترد و لذیذ است و در سه رنگ مختلف تهیه میشود. به همین خاطر به آن قرابیه بستنی گفته میشود. شما میتوانید این شیرینی را در ظرفی دربسته و در دمای محیط نگهداری کنید و برای چند روز تا چند هفته از آن استفاده کنید. برای آموزش کامل تهیه قرابیه بستنی، به ادامه مطلب در سایت رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم قرابیه بستنی | |
کره | ۲۰۰ گرم |
روغن مایع | ۸۵ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل شکری | ۱ پاکت ۵ گرمی |
شکلات چیپسی | ۱۰۰ گرم |
آرد | سه و نیم تا ۴ لیوان |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو یا شکلات ذوب شده | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش قرابیه بستنی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه قرابیه بستنی، اول کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود. سپس در یک کاسه کره و پودر قند را مخلوط کرده و با همزن بزنید تا ترکیب روشن و کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن مایع، تخممرغ و نشاسته را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. سپس آرد، وانیل و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و ورز دهید. در آخر شکلات چیپسی را هم اضافه کرده و کمی هم بزنید.
مرحله سوم
حالا خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت شکلات ذوب شده (به روش بن ماری) اضافه کنید. اگر از پودر کاکائو استفاده میکنید، توجه داشته باشید که خمیر ممکن است کمی خشک شود.
مرحله چهارم
اگر از پودر کاکائو استفاده کردید و خمیر خشک شد، میتوانید با اضافه کردن کمی روغن یا شیر، خمیر را به حالت قبلی برگردانید. به قسمت دوم زعفران اضافه کنید و قسمت سوم را بدون هیچ افزودنی بگذارید.
مرحله پنجم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. با استفاده از قاشق بستنی از مخلوط قرابیه بردارید و در سینی بچینید. شیرینیها را با فاصله بگذارید تا در حین پخت به هم نچسبند. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
مرحله ششم
حالا قرابیهها را در فر قرار دهید تا زیر آنها طلایی شود؛ اما نباید روی آنها تغییر رنگ کند. پس از آن، سینی فر را خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود. سپس به آرامی شیرینیها را از سینی جدا کرده و در ظرف مناسب بچینید.