“`html
آموزش قرابیه خرمای حصیری
قرابیه خرمای حصیری یکی از شیرینیهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری روش درست کردن این شیرینی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه خرمای حصیری |
|
کره | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۱۴۵ گرم |
پودر نشاسته ذرت | ۱۳۰ گرم |
شیر | ⅓ لیوان |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۵ گرم |
بکینگ پودر | ۱۰ گرم |
آرد | ۴ لیوان |
مواد لازم میانی |
|
خرما | ۳۰ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
پودر دارچین | ۱ قاشق مرباخوری |
جوز هندی | ⅛ قاشق چایخوری |
کنجد | ½ قاشق چایخوری |
مغز گردو خرد شده | ½ لیوان |
آموزش قرابیه خرمای حصیری
مرحله اول
برای درست کردن قرابیه خرمای حصیری خوشمزه، اول از همه باید ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال بیرون بیاوریم تا به دمای اتاق برسد. سپس پوست و هسته خرماها را جدا کرده و آنها را در یک تابه مناسب میگذاریم.
مرحله دوم
حالا کره را به تابه اضافه میکنیم و تابه را روی حرارت ملایم میگذاریم. سپس خرماها را تفت میدهیم تا نرم شوند. بعد از آن، پودر دارچین، جوز هندی، کنجد و مغز گردو خرد شده را به تابه اضافه میکنیم و مواد را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
وقتی مواد داخل تابه یکدست شد، تابه را از روی حرارت بر میداریم و اجازه میدهیم تا کاملاً خنک شود. بعد از آن، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود و سپس کره نرم را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله چهارم
حالا پودر قند را در کاسه الک کرده و با همزن برقی روی دور تند به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. بعد وانیل و تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و دوباره به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا رنگ مایه کرم مانند شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، شیر و ماست را به کاسه اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. سپس نشاسته ذرت، آرد و بکینگ پودر را در الک میریزیم و سه بار الک کرده و به تدریج به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا مواد داخل کاسه را مخلوط میکنیم تا خمیری نرم به دست بیاید. سپس روی میز کار کمی آرد میپاشیم و مقداری از خمیر به اندازه یک نارنگی جدا میکنیم، بعد آن را روی میز قرار داده و با وردنه به شکل مربع باز میکنیم.
مرحله هفتم
حالا روی خمیر یک علامت بعلاوه درست میکنیم و سپس دو مربع مورب روی هم برش میزنیم و یک قاشق مرباخوری از مواد میانی را روی قسمت برش نخورده خمیر قرار داده و با خمیر روبروی آن، مواد میانی را میپوشانیم.
مرحله هشتم
حالا یکی یکی نوارهای خمیر را روی هم میگذاریم تا شبیه حصیری بشود. سپس خمیرهای شکل داده شده را روی سینی فر قرار میدهیم و سینی را در طبقه میانی فر گذاشته و اجازه میدهیم قرابیه ها بپزند.
مرحله نهم
زمانی که اطراف قرابیه ها طلایی شد، سینی را از فر درآورده و اجازه میدهیم که کاملاً خنک شوند. بعد از اینکه قرابیه ها خنک شدند، کمی پودر قند روی آنها الک کرده و با چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان.