آموزش قرابیه شکلاتی فندقی
قرابیه شکلاتی فندقی یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایران است که به روشهای مختلفی درست میشود. اگر میخواهید یاد بگیرید چطور این شیرینی را بهطور کامل و مرحله به مرحله درست کنید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم قرابیه شکلاتی فندقی |
|
کره | ۱۲۵ گرم |
روغن مایع | ۱ استکان |
پودر قند | ۱ استکان |
وانیل شکری | ۵ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
کره بادام زمینی | ۲ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۳ لیوان |
مواد لازم رومال |
|
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
فندق خرد شده | ۱۵۰ گرم |
مواد لازم برای تزیین |
|
شکلات تلخ | ۱۰۰ گرم |
آموزش قرابیه شکلاتی فندقی
مرحله اول
برای درست کردن قرابیه شکلاتی فندقی خوشمزه، ابتدا کره را از یخچال بیرون بگذارید و بگذارید به دمای اتاق برسد. این کار را ۳۰ دقیقه قبل از شروع انجام دهید. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله دوم
حالا صبر کنید تا فر گرم شود. سپس کرهی نرم شده را با روغن مایع، پودر قند،“`html
وانیل شکری، کره بادام زمینی و زرده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف که به دست نچسبد درست شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله چهارم
در ادامه، از خمیر به اندازه یک گردو بزرگ جدا کنید و در دست خود گرد کنید. حالا سفیده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا مانند کرم شود، سپس توپکهای خمیری را در آن فرو ببرید تا به آن آغشته شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، قسمت آغشته به سفیده را درون کاسهای که فندق خرد شده داریم فرو ببرید تا فندقها به سطح خمیر بچسبند. حالا خمیرها را در سینی گذاشته و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید تا به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
در همین حال، شکلات تلخ را روی بخار غیر مستقیم کتری ذوب کنید تا کاملاً آب شود. پس از ۲۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید بدون اینکه به قرابیهها دست بزنید، کاملاً خنک شوند.
مرحله هفتم
زمانی که قرابیهها کاملاً خنک شدند، مقداری از شکلات ذوب شده را درون حفرههای قرابیهها بریزید و آنها را در ظرف دلخواهتان بچینید. در نهایت، قرابیهها را با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان.