آموزش قرابیه فانتزی

این شیرینی یکی از گزینه‌های محبوب برای مهمانی‌ها و عید نوروز است. قرابیه فانتزی به شهر تبریز مربوط می‌شود و طعمی خوشمزه و ترد دارد. این نوع قرابیه نسبت به قرابیه‌های معمولی کوچک‌تر است و معمولاً با مارمالاد یا سس تمشک تزئین می‌شود و شکل زیبایی دارد. می‌توانید این شیرینی را خارج از یخچال برای چند روز یا حتی چند هفته در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای یادگیری چگونگی تهیه قرابیه فانتزی، با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم قرابیه فانتزی
کره یا مارگارین ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱ پیمانه سر خالی
پودر شکر نصف پیمانه
وانیل ۱ بسته ۵ گرمی
آرد ۴ الی چهار و نیم پیمانه
مواد رویی
سس تمشک یا مارمالاد به مقدار لازم

آموزش قرابیه فانتزی

مرحله اول

برای درست‌کردن قرابیه خوشمزه، ابتدا کره را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون می‌آوریم تا نرم شود. سپس یک کاسه مناسب برمی‌داریم و کره را با پودر شکر مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مرحله دوم

بعد از این که مواد خوب مخلوط شدند، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا یکدست شود. حالا آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. مواد را آنقدر هم می‌زنیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله سوم

سپس خمیر را درون یک قیف با ماسوره می‌ریزیم. فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و شیرینی‌ها را با ماسوره به شکل شکوفه روی سینی قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با همان دما قرار می‌دهیم تا پخته و کمی طلایی شود. دقت کنید که خیلی در فر نماند زیرا ممکن است خشک و سفت شود. پس از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

مرحله پنجم

سپس به آرامی شیرینی‌ها را از سینی خارج می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً سرد شوند. وسط شیرینی‌ها را با مارمالاد یا سس تمشک یا شکلات ذوب شده تزئین می‌کنیم و بعد سرو می‌کنیم. این شیرینی را می‌توان در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.