آموزش قرابیه نارگیلی

این شیرینی جزو شیرینی‌های مناسب برای پذیرایی است و به ویژه برای عید نوروز پیشنهاد می‌شود. این دسر خوشمزه، مبداءش به شهر تبریز برمی‌گردد. شیرینی قرابیه به خاطر ترد بودن و طعم لذیذش معروف است. در این دستور از پودر نارگیل استفاده می‌شود که باعث می‌شود شیرینی خوشمزه‌تر و مغذی‌تر شود. این شیرینی را می‌توانید در ظرف دردار نگه‌داری کنید و تا چند روز یا حتی چند هفته بدون یخچال نگه‌دارید.

مواد لازم قرابیه نارگیلی
کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم
روغن ۱ استکان
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل کمی کمتر از ۱ استکان
آرد ۳ لیوان
برای غلتاندن قرابیه
پودر نارگیل ۱ استکان
پودر قند ۱ استکان سر خالی

آموزش قرابیه نارگیلی

مرحله اول

برای تهیه قرابیه نارگیلی خوشمزه، ابتدا یک کاسه برمی‌داریم. کره را که نیم ساعت قبل از یخچال بیرون آورده‌ایم، داخل کاسه می‌ریزیم. سپس روغن و پودر قند را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

حالا نشاسته و پودر نارگیل را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. در این مرحله آرد را به آرامی اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم به‌دست بیاید. بعد از حدود دو و نیم لیوان آرد، به آرامی و با احتیاط باقی آرد را اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

تکه‌های کوچک از خمیر برمی‌داریم و با کف دست، آنها را گرد می‌کنیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و توپک‌هایی که بزرگ‌تر از فندق و کوچکتر از گردو هستند را روی کاغذ روغنی قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله فر را حدود ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. سپس سینی فر را در فر با همان دما قرار می‌دهیم تا حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. در این زمان یک کاسه برمی‌داریم و پودر نارگیل و پودر قند را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله پنجم

وقتی شیرینی‌ها پخته شد، آنها را از فر بیرون آورده و همچنان که گرم هستند، در مخلوط پودر قند و نارگیل غلت می‌زنیم. سپس آنها را در ظرف سرو قرار می‌دهیم. می‌توان قرابیه‌ها را در ظرف دربسته نگهداری کرد تا تازگی خود را برای چند روز تا چند هفته حفظ کنند.