آموزش قرابیه گردویی

قرابیه گردویی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری روش آماده‌سازی این شیرینی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم قرابیه گردویی
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
دارچین ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد ۶۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده ۱ لیوان
مواد تزیین شیرینی
دارچین ۱ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز ۳ قاشق غذاخوری

آموزش قرابیه گردویی

مرحله اول

برای درست کردن قرابیه گردویی خوشمزه، اول کره نرم شده را با پودر قند، پودر دارچین و روغن مایع در یک کاسه می‌ریزیم و با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله دوم

حالا وانیل و تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا مواد حجیم شوند. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم و آنها را الک می‌کنیم.

مرحله سوم

نصف آرد را روی مواد الک کرده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر به هم بچسبد. سپس بقیه آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، گردوهای خرد شده را به خمیر اضافه کرده و ورز می‌دهیم تا گردوها به خوبی در خمیر پخش شوند. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله پنجم

سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم. سپس مواد خمیر را به اندازه یک گردو برداشته و به شکل گرد درمی‌آوریم و در مخلوط شکر دانه ریز و دارچین می‌غلتانیم تا خوب پوشش داده شوند.

مرحله ششم

خمیرهای گرد شده را در سینی فر می‌چینیم و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا بپزند. بعد از این مدت، سینی را از فر خارج می‌کنیم.

مرحله هفتم

اگر می‌خواهید قرابیه‌ها زیباتر شوند، می‌توانید بعد از اینکه سینی را از فر بیرون آوردید، روی هر قرابیه یک شکلات سکه‌ای بگذارید تا با حرارت ذوب شده و سپس نصف گردوی خام را روی شکلات ذوب شده قرار دهید.