آموزش قرمزه نخودچی

قرمزه نخودچی یکی از انواع کوفته های ساده و خوشمزه شهر اصفهان است که با روش های مختلفی تهیه می شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرمزه نخودچی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۵ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آب ۴ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
پوره گوجه فرنگی ½ لیوان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
پودر دارچین (اختیاری) به مقدار کافی

آموزش قرمزه نخودچی

مرحله اول

برای درست کردن قرمزه نخودچی خوشمزه، اول از همه باید چربی گوشت گوسفندی را خوب جدا کنیم. سپس گوشت را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و آن را در چرخ گوشت می‌ریزیم و می‌چرخانیم تا خوب خرد شود.

مرحله دوم

حالا پوست پیازها را می‌کنیم، آن‌ها را می‌شوریم و با رنده ریز رنده می‌کنیم. سپس پیاز رنده شده را در صافی قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش گرفته شود و بعد به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله، آرد نخودچی، نمک، نعنا خشک، زردچوبه و فلفل سیاه را به مخلوط گوشت اضافه می‌کنیم. حالا با دست خوب ورز می‌دهیم تا مخلوط به هم بچسبد و به دست نچسبد.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که بعد از ورز دادن، بافت مخلوط باید طوری باشد که به دست نچسبد. اگر این‌طور نیست، کمی آب اضافه کنید و دوباره ورز دهید.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. بعد از این زمان، مخلوط گوشت را از یخچال بیرون می‌آوریم و مقداری از آن را برمی‌داریم.

مرحله ششم

در این مرحله، مخلوط گوشت را در دستانمان به شکل گرد در می‌آوریم و کنار می‌گذاریم تا همه مخلوط به همین شکل گرد شود. سپس یک ماهیتابه مناسب را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا مقداری روغن مایع درون ماهیتابه می‌ریزیم و می‌گذاریم تا روغن داغ شود. سپس گوشت‌های قلقلی را درون ماهیتابه قرار می‌دهیم و تا پخته شوند.

“““html

اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت های قلقلی به طور کامل سرخ شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله گوشت های قلقلی را از تابه خارج می کنیم. سپس گوجه فرنگی را می شوییم، پوست آن را کامل جدا کرده و به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و در غذاساز می ریزیم تا خوب پوره شود.

مرحله نهم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم و آن را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا رب سرخ شده و بوی خامی آن از بین برود.

مرحله یازدهم

حالا نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خام ادویه ها گرفته شود. سپس آب را به سس اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا سس به جوش بیاید.

مرحله دوازدهم

در این مرحله وقتی سس به جوش آمد، گوشت های قلقلی را داخل سس می گذاریم. بعد از ۲ دقیقه جوش زدن، حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می بندیم. می گذاریم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کوفته ها خوب جا بیفتند.

مرحله سیزدهم

در نهایت بعد از این زمان به سلیقه خود کمی نعنا خشک و پودر دارچین به سس اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. در آخر قرمه نخودچی را با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)