آموزش قطاب کره ای

شیرینی‌های سنتی یکی از محبوب‌ترین‌ها در ایران هستند و هر منطقه سبک خاص خود را دارد. در این بین، قطاب یکی از شیرینی‌های معروف است که به ویژه در مناسبت‌های مختلف مثل عید نوروز، عید قربان و عید فطر، در بسیاری از خانواده‌ها تهیه می‌شود. قطاب شکرین سنتی یزد است و از دو قسمت تشکیل شده: بخش بیرونی که همانی است که ما می‌بینیم (خمیر یا نان قطاب) و قسمت درونی که معمولاً شامل پودر بادام، شکر و هل می‌باشد. بعد از پخت، قطاب‌ها را در پودر قند می‌غلتانند. نوعی از قطاب به نام قطاب کرمان نیز وجود دارد که تنها تفاوت آن در مواد داخلی آن است؛ به جای بادام، از گردو یا پسته استفاده می‌شود. برای یادگیری دستور تهیه قطاب کره‌ای به‌طور کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم قطاب کره ای
تخم مرغ ۷ عدد
روغن مایع ۳۰۰ گرم
آب یخ ۱ کیلوگرم
آرد ۳ کیلوگرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
وانیل مقداری
روغن کره ای (روغن ۴۴) ۱۳۰۰ گرم
زعفران مقداری
مواد لازم برای مغز قطاب
پودر نارگیل ۱ کیلوگرم
شکر ۱۵۰۰ گرم
گردو خرد شده نگینی ۷۰۰ گرم
کنجد بو داده ۳۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۴۰۰ گرم

آموزش قطاب کره ای

مرحله اول

برای درست کردن قطاب خوشمزه به سبک کره‌ای، ابتدا باید مواد میانی را آماده کنیم. برای این کار، پودر نارگیل، شکر، گردو، کنجد را…