آموزش قند رنگی
در کنار چای، معمولاً قند هم سرو میشود. برای زیبایی بیشتر، حالا قند رنگی مد شده است. قندهای رنگی که در فروشگاهها پیدا میشوند، البته میتوانیم به سادگی خودمان با شکر یا پودر شکر درست کنیم. در این آموزش، نحوه درست کردن قند رنگی به روش ساده را یاد میگیریم. با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا این آموزش شیرینیپزی را ببینید.
مواد لازم برای قند رنگی | |
شکر | به مقدار دلخواه |
گلاب | به اندازهی لازم |
رنگ دلخواه | به تعداد دلخواه |
دستور پخت قند رنگی
مرحله اول
برای درست کردن قند رنگی، به تعداد رنگهایی که میخواهیم درست کنیم، کاسههای جداگانه برمیداریم. در هر کاسه، چند قاشق شکر میریزیم. سپس چند قطره از رنگ مورد نظر را به هر کاسه اضافه میکنیم. کمکم کمی گلاب هم میریزیم تا ترکیب به حالت خمیر درآید.
مرحله دوم
خمیر نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. یک ظرف انتخاب میکنیم و در کف آن کاغذ روغنی میگذاریم. سپس خمیر را در ظرف پهن کرده و روی آن را فشار میزنیم تا خوب صاف و فشرده شود. بعد با کاتر، خمیر را به شکلهای دلخواه برش میزنیم.
مرحله سوم
حالا قندهای برشخورده را در هوای آزاد قرار میدهیم تا خشک شوند. برای رنگ زرد هم میتوانیم به جای گلاب، از زعفران دمکرده استفاده کنیم. همچنین میتوانیم طعمدهندههای مختلفی مانند هل، زنجبیل، وانیل یا اسانسهای خوراکی هم به قند اضافه کنیم.