آموزش قورمه مرغ

قورمه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه از کرمانشاه است که در هر شهر به شیوه‌ای متفاوت تهیه می‌شود و یادگیری آن بسیار ساده و سریع است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله آموزش قورمه مرغ ادامه مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای یک عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
زعفران دم‌کرده به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

آموزش قورمه مرغ

مرحله اول

برای درست کردن قورمه مرغ مجلسی، اول پیازها را ریز و نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. بعد پیازها را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا کمی تفت بخورند و نرم شوند.

مرحله دوم

زردچوبه را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا پیازها رنگ طلایی بگیرند. سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم

حالا فلفل سیاه، نمک و در صورت تمایل مقداری پودر دارچین را به مخلوط اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها پخش شود.

مرحله چهارم

اکنون رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن باز شود. به جای رب گوجه می‌توان از گوجه فرنگی پوره شده استفاده کرد.

مرحله پنجم

حالا سینه مرغ را تمیز و به اندازه دلخواه مکعبی خرد کنید و به باقی مواد اضافه کنید. مرغ‌ها را تفت دهید تا کمی طلایی و سرخ شوند.

مرحله ششم

مقداری زعفران را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید کمی دم بکشد. سپس این مخلوط را روی مرغ‌ها بریزید و خوب هم بزنید تا عطر و رنگ زعفران به مرغ‌ها برسد.

مرحله هفتم

اکنون درب ظرف را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ‌ها خودش آب می‌اندازند، بنابراین نیازی به اضافه کردن آب نیست. پس از حدود یک ساعت، مرغ‌ها پخته می‌شوند.

مرحله هشتم

سیب‌زمینی‌ها را به شکل خلالی خرد کنید و بشویید. آنها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. در نهایت، سیب‌زمینی سرخ شده را به قورمه مرغ اضافه کنید و به همراه برنج سرو کنید.