روش تهیه قورمه گوشت

قورمه گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری کامل روش تهیه قورمه گوشت، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۸۰۰ گرم
دنبه ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آب ۲ لیوان
برگ بو ۲ عدد
چوب دارچین ۱ تکه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار کافی

روش تهیه قورمه گوشت

مرحله اول

برای آماده کردن قورمه گوشت، ابتدا آب را در یک قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا به جوش بیاید. در حین جوشیدن، گوشت گوسفندی را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تکه‌های گوشت را به آب جوش اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا کف روی گوشت خارج شود. سپس با قاشق، کف‌های روی سطح آب را جمع میکنیم و دور می‌ریزیم تا بوی نامطبوع گوشت از بین برود.

مرحله سوم

در این مرحله، پیازها را به صورت خلالی بزرگ خرد کرده و به همراه دنبه خرد شده، چوب دارچین، برگ بو و مقداری زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می‌کنیم. سپس درب قابلمه را با یک تکه پارچه تمیز می‌پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می‌دهیم گوشت به مدت دو ساعت روی حرارت ملایم بپزد. سپس تکه‌های گوشت را برمی‌گردانیم و منتظر می‌مانیم تا آب آن بخار شود و دنبه‌ها شروع به سرخ شدن کنند.

مرحله پنجم

پس از کاهش آب در قابلمه، برگ و چوب دارچین را خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تکه‌های گوشت با روغن دنبه سرخ شوند. هر چند دقیقه یکبار گوشت ها را بچرخانیم تا به طور یکنواخت سرخ شوند.

مرحله ششم

زمانی که دنبه‌ها به خوبی آب شده و گوشت‌ها کاملاً سرخ شدند، مقداری نمک به آنها اضافه می‌کنیم. در نهایت، تکه‌های گوشت و دنبه را در ظرف سرو می‌کشیم و به همراه نان یا برنج میل می‌نماییم.