آموزش قیمه ماسوله
قیمه ماسوله یکی از انواع خورشتهای قیمه است. اگر میخواهید طرز تهیه این خورشت خوشمزه را به طور کامل و گام به گام یاد بگیرید، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
لپه | ۱ پیمانه سرخالی |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب نارنج | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، روغن و دارچین | به مقدار کافی |
آموزش قیمه ماسوله
مرحله اول
برای شروع درست کردن قیمه، لپه را از شب قبل در یک کاسه آب خیس کنید. روز بعد، آن را آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید. سپس به آن ۲ پیمانه آب، کمی زردچوبه و نمک اضافه کنید.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید لپه به مدت یک ساعت بپزد. وقتی لپه نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا پیازها را به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم
یک قابلمه مناسب را روی حرارت بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه تفت بخورد تا رنگش تغییر کند. سپس کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید.
مرحله چهارم
یک دقیقه دیگر پیاز و ادویهها را تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. بعد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملاً سرخ شود و طعم خامی آن برطرف شود. حالا لپه و زعفران دم کرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا با بقیه مواد ترکیب شوند.
مرحله ششم
حالا یک لیوان آب جوش، آب نارنج و کمی نمک به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا خورشت بپزد. توجه داشته باشید که این خورشت تقریباً بدون آب سرو میشود و باید آب آن به خوبی تبخیر شود.
مرحله هفتم
در آخر، وقتی خورشت به روغن افتاد، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود، کمی نمک و ادویه اضافه کنید. سپس خورشت را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج سرو کنید. (چطور برنج ساده درست کنیم؟)