آموزش قیمه کورگ
قیمه کورگ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است و ریشه آن به شهر سنندج برمی گردد. اگر میخواهید نحوه درست کردن این غذا را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تره | ۵۰۰ گرم |
سویا | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
آب | ½ فنجان |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر آویشن و پودر زنجبیل (اختیاری) | به مقدار لازم |
آموزش قیمه کورگ
مرحله اول
برای درست کردن قیمه کورگ ابتدا تره را خوب بشویید و خیلی ریز خرد کنید. سپس سویا را در یک کاسه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. بگذارید سویا در آب جوش بماند تا نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کره را به تابه اضافه کنید و پس از ذوب شدن، پیاز را نیز به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و کمی شفاف شود.
مرحله سوم
بعد از اینکه پیاز خوب تفت خورد، سویا را از آب خارج کرده و آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس سویا را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل پودر آویشن و زنجبیل را نیز اضافه کنید.
مرحله چهارم
به تفت دادن ادامه دهید تا بوی ادویه ها برود. سپس تره را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا تره سرخ و رنگش تغییر کند. بعد از آن، آب را به تابه اضافه کنید و بگذارید همه چیز خوب بپزد.
مرحله پنجم
وقتی آب داخل تابه کم شد، تابه را از روی حرارت بردارید و قیمه کورگ را در ظرف سرو بکشید. سپس میتوانید آن را با برگ ریحان تزیین کرده و همراه با نان تازه سرو کنید. نوش جان!