آموزش قیمه کورگ

قیمه کورگ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است و ریشه آن به شهر سنندج برمی گردد. اگر می‌خواهید نحوه درست کردن این غذا را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تره ۵۰۰ گرم
سویا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۲۰ گرم
آب ½ فنجان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
پودر آویشن و پودر زنجبیل (اختیاری) به مقدار لازم

آموزش قیمه کورگ

مرحله اول

برای درست کردن قیمه کورگ ابتدا تره را خوب بشویید و خیلی ریز خرد کنید. سپس سویا را در یک کاسه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. بگذارید سویا در آب جوش بماند تا نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت کوچک خرد کرده و یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس کره را به تابه اضافه کنید و پس از ذوب شدن، پیاز را نیز به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و کمی شفاف شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه پیاز خوب تفت خورد، سویا را از آب خارج کرده و آبکش کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس سویا را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید. در این مرحله، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل پودر آویشن و زنجبیل را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

به تفت دادن ادامه دهید تا بوی ادویه ها برود. سپس تره را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا تره سرخ و رنگش تغییر کند. بعد از آن، آب را به تابه اضافه کنید و بگذارید همه چیز خوب بپزد.

مرحله پنجم

وقتی آب داخل تابه کم شد، تابه را از روی حرارت بردارید و قیمه کورگ را در ظرف سرو بکشید. سپس می‌توانید آن را با برگ ریحان تزیین کرده و همراه با نان تازه سرو کنید. نوش جان!