آموزش لازانیا دیگی

لازانیا یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاها در دنیا است و ممکن است کم‌تر کسی را پیدا کنید که آن را دوست نداشته باشد. تهیه لازانیا کار ساده‌ای است ولی نکات خاصی دارد که اگر رعایت کنید، لازانیای خوشمزه و زیبایی خواهید داشت. لازانیا را می‌توان به روش‌های مختلفی درست کرد؛ مانند لازانیا در فر، ماکروفر و بدون فر (بر روی گاز). همچنین می‌توان از لازانیا به صورت خشک یا آبکش استفاده کرد. لازانیا بدون فر یکی از روش‌های تهیه این غذای خوشمزه ایتالیایی است، تا کسانی که فر ندارند نیز بتوانند آن را در خانه درست کنند. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه لازانیا دیگی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم لازانیا دیگی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
ادویه‌های مورد نیاز
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
پودر پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
آویشن به مقدار دلخواه
مواد لازم برای سس بشامل
آرد ۲۵ گرم
کره ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر گرم ۱ لیوان

آموزش لازانیا دیگی

مرحله اول

برای درست کردن لازانیای خوشمزه به صورت دیگی، ابتدا یک قابلمه را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد، مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید ولی روغن نریزید، زیرا روغن باعث می‌شود که مواد لازانیا به هم بچسبند.

مرحله دوم

در این…

“““html

در مرحله اول، ورقه‌های لازانیا را در قابلمه‌ای می‌ریزیم و بعد از ۱۵ دقیقه آنها را آبکش می‌کنیم. برای پر کردن لازانیا از گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌کنیم، اما اگر دوست داشتید می‌توانید از گوشت مرغ، سویا یا مواد دیگر به جای گوشت چرخ‌کرده استفاده کنید.

مرحله سوم

شما می‌توانید هر ماده‌ی دیگری مثل قارچ، ذرت، گوشت، فلفل دلمه‌ای و… که دوست دارید و در دسترس دارید، برای تهیه‌ی لازانیا به کار ببرید. اگر از سویا استفاده می‌کنید، باید آن را ۱۵ دقیقه قبل از شروع با آب سرد خیس کنید و سپس آبکش کنید.

مرحله چهارم

پیاز را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا سبک و طلایی شود. زمانی که پیازها خوب سرخ شد، سویا را آبکش کنید.

مرحله پنجم

سپس سویا را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید. به جای سویا، می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده، مرغ پخته شده (ریز ریز شده)، سوسیس و کالباس هم استفاده کنید. فلفل دلمه‌ای خرد شده و در صورت تمایل قارچ و ذرت را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.

مرحله ششم

یک قابلمه کوچک بردارید و کره را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که بوی خامی آرد گرفته شد، شیر را به آن اضافه کرده و به سرعت هم بزنید تا گلوله نشود.

مرحله هفتم

نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد از اینکه غلیظ شد، از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حالا ظرفی مناسب انتخاب کنید که به اندازه کافی برای مواد لازانیا باشد.

مرحله هشتم

در این مرحله، ورقه‌های لازانیا را دور تا دور ظرف بچینید و یک لایه پنیر روی آن بریزید، سپس از مواد گوشتی و سس بشامل اضافه کنید. پنیر پیتزا و چند ورقه لازانیا را نیز روی آن قرار دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا مواد تمام شود.

مرحله نهم

در نهایت، ورقه‌های اضافی لازانیا را روی هم قرار دهید تا شکل بگیرد. سپس با کمک شعله‌پخش‌کن، آن را روی شعله گاز به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. از قابلمه‌ای استفاده کنید که اندازه‌اش مناسب باشد و نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک باشد.