“`html
آموزش لازانیا رولی
لازانیا رولی یکی از روشهای تهیه لازانیا است که به صورت لقمهای و شبیه فینگر فود تهیه میشود. برای یادگیری این دستور پخت ایتالیایی با مجله رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لازانیا | ۱۲ ورق |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
سس کچاپ | ۱ و ½ لیوان |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیر | ۳ حبه |
پنیر خامهای | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پارمسان رنده شده | ¼ لیوان |
پنیر پیتزا | ۲ لیوان |
آویشن | ½ قاشق چایخوری |
جعفری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت لازانیا رولی
مرحله اول
برای درست کردن لازانیا رولی، اول پیاز را به صورت ریز خرد کنید. سپس آن را با کمی روغن در یک تابه سرخ کنید تا کمی طلایی و کاراملی شود. بعد از آن، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت را خوب سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند. سپس سیر رنده شده، آویشن، و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
مرحله سوم
حالا سس کچاپ را به تابه اضافه کنید و ادامه دهید به سرخ کردن تا گوشت خوب بپزد. بعد از این، تابه را از روی گاز بردارید. در ادامه، یک قابلمه بزرگ را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت زیاد بگذارید.
مرحله چهارم
وقتی آب به جوش آمد، ورقهای لازانیا را طبق زمان نوشته شده روی بسته در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. بعد از آن، آنها را آبکشی کنید و ادامه دهید.
“““html
کنار میگذاریم. حالا پنیر خامهای را به همراه پنیر پارمسان و تخممرغ مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله ورقهای لازانیا را روی سطح کار میگذاریم، سپس یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر خامهای و یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت چرخکرده را در وسط ورق لازانیا قرار میدهیم و آن را به صورت رولت میپیچیم.
مرحله ششم
بعد از اینکه تمام ورقهای لازانیا را رول کردیم، یک ظرف پیرکس عمیق را با روغن چرب میکنیم. سپس نصف باقیمانده مخلوط گوشت را در کف ظروف میریزم و رولهای لازانیا را در کنار هم به ترتیب روی مخلوط گوشت قرار میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، باقیمانده مخلوط گوشت چرخکرده را روی لازانیاها میریزیم و پنیر پیتزا را به طور کامل روی آنها میپوشانیم. حالا روی ظرف را با فویل میپوشانیم و آن را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم.
مرحله هشتم
برای پخت کامل لازانیا به حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز داریم. پس از این زمان، فویل روی ظرف را برمیداریم و سپس گریل را روشن میکنیم تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در پایان، لازانیا را با جعفری تزئین کرده و با سس دلخواه سرو میکنیم.