آموزش لازانیا سوخاری

لازانیا سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و مشهور در دنیا است که می‌توان آن را با ترکیبات مختلف تهیه کرد. برای دیدن مراحل تهیه کامل و جزئیات لازانیا سوخاری، لطفاً به ادامه مطلب در سایت رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
ادویه پیتزا ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
ورق لازانیا ۱ بسته
سس بشامل ۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
تخم‌مرغ ۳ عدد
پودر سوخاری ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش لازانیا سوخاری

مرحله اول

برای تهیه لازانیای سوخاری خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن در آن ریخته، پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه پیاز نرم و شفاف شد، گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در همین حین قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

“““html

در این مرحله، قارچ را به تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه رب گوجه‌فرنگی به تابه می‌افزاییم و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه رب گوجه‌فرنگی به خوبی سرخ شد، نصف فنجان آب به تابه اضافه کرده و درب آن را می‌گذاریم تا همه مواد خوب بپزند و آب اضافی تبخیر شود. در این بین یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت می‌گذاریم.

مرحله پنجم

زمانی که آب جوش آمد، ورقه‌های لازانیا را درون آب داغ قرار می‌دهیم تا نرم شوند و سپس آنها را آبکش می‌کنیم. بعد از آن، دو ورق لازانیا را به شکل (+) روی هم قرار می‌دهیم و مقداری از مخلوط گوشت را روی آن می‌ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری سس بشامل (آموزش سس بشامل رستورانی) روی مخلوط گوشت می‌ریزیم، سپس مقداری پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم و ورقه‌های لازانیا را روی مواد برمی‌گردانیم. این کار را برای تمام لازانیاها انجام می‌دهیم.

مرحله هفتم

حالا تخم‌مرغ‌ها را همراه مقداری نمک و ادویه در یک کاسه می‌ریزیم و با چنگال هم می‌زند تا یکدست شوند. سپس آرد و پودر سوخاری را در دو کاسه جداگانه می‌ریزیم و جلوی خود قرار می‌دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت می‌گذاریم و به اندازه‌ای روغن اضافه می‌کنیم که لازانیاها بتوانند در روغن شناور شوند. وقتی روغن داغ شد، لازانیاها را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ و در آخر در پودر سوخاری غلطانده می‌کنیم.

مرحله نهم

حالا لازانیاها را درون روغن می‌اندازیم و می‌گذاریم تا کاملاً سرخ شوند. وقتی که لازانیاها کاملاً طلایی شدند، آنها را از روغن خارج کرده و پس از اینکه روغن اضافی‌شان گرفته شد، با سس دلخواه سرو می‌کنیم.