آموزش لازانیا مرغ و اسفناج

لازانیا مرغ و اسفناج یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که تقریبا همه آنرا دوست دارند. ظاهر جذاب و طعم خوش این غذا، آنرا به یک غذای لذیذ و جذاب برای هر مهمانی و دورهمی تبدیل می‌کند.

برای درست کردن لازانیا مرغ و اسفناج، ابتدا مرغ را در آب مرغ بپزید و بعد از پخت، آن را تکه‌تکه کنید. سپس پیاز، سیر، آویشن، فلفل، قارچ و اسفناج را در یک تابه تفت دهید و بعد مرغ پخته را به آن اضافه کنید. بعد از آن، فر را گرم کنید و شیر، آرد و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و به آب مرغ اضافه کنید تا سس غلیظی درست کنید. پنیر پیتزا را به سس اضافه کنید و سپس مواد را لایه به لایه با ورق‌های لازانیا در ظرفی که چرب کرده‌اید قرار دهید و در نهایت، لازانیا را برای ۴۵ دقیقه در فر بپزید.

مواد لازم مقدار
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
سینه مرغ به میزان لازم
آب مرغ ۳ فنجان
سیر خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
اسفناج تازه ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز خشک شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
آویشن خشک شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری
قارچ برش خورده ۳۰۰ گرم
شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
آرد ۱ و ۱/۲ فنجان
پنیر پیتزای رنده شده به مقدار دلخواه
روغن زیتون به مقدار لازم
جوز هندی به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

آموزش لازانیا مرغ و اسفناج

مرحله 1: پخت مرغ

آب مرغ را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید. سپس، سینه مرغ را به آب اضافه کنید و اجازه دهید حدود ٢٠ دقیقه بپزد تا کاملاً پخته و نرم شود.