آموزش لوبیا پلو با میگو

لوبیا پلو با میگو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در جنوب کشور ماست. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، ادامه مطلب را در سایت رضیم مشاهده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
میگو ۳۰۰ گرم
فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش لوبیا پلو با میگو

مرحله اول

برای درست کردن لوبیا پلو با میگو ابتدا لوبیا سبز را خوب می‌شوییم. سپس آن را در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن کاملاً خارج شود. بعد، لوبیا سبز را به اندازه‌های مورد نظر برش می‌زنیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله، یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم و برنج را به همراه یک قاشق چای‌خوری نمک درون آن می‌ریزیم. سپس آب را به برنج اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله سوم

حالا هویج را می‌شوییم و با پوست‌کن پوست آن را جدا می‌کنیم. سپس هویج را به شکل خلالی و نازک خرد می‌کنیم. همچنین پیاز را هم پوست می‌گیریم و به صورت خلالی نازک برش می‌زنیم و یک تابه مناسب آماده می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. وقتی روغن داغ شد، پیازها را به تابه می‌افزاییم و تفت می‌دهیم تا پیازها نرم و شفاف شوند. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آنها اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. بعد، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود. حالا میگو را به تابه اضافه کرده و سرخ می‌کنیم.

مرحله ششم

وقتی میگوها سرخ شدند، لوبیا سبز و هویج خلالی را به تابه اضافه می‌کنیم و همه مواد را مخلوط می‌کنیم. سپس کمی نمک به آنها اضافه کرده و هم می‌زنیم. درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم مواد به خوبی سرخ شوند.

مرحله هفتم

حالا برنج خیس خورده را آبکشی کرده و اجازه می‌دهیم آب اضافی آن خارج شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و آن را تا نیمه پر از آب می‌کنیم و روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم.“`html

تا آب به نقطه جوش برسد.

مرحله هشتم

حالا برنج را با نصف قاشق چای خوری نمک به آب جوش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه در آب داغ بماند تا کمی بپزد. بعد از این زمان، برنج را آبکشی می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش خارج شود.

مرحله نهم

در این مرحله، یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم. بعد، مقداری نان لواش را ته قابلمه قرار می‌دهیم تا ته‌دیگ شود. سپس کمی از برنج را در قابلمه می‌ریزیم و روی آن مواد میانی را به صورت یکنواخت پخش می‌کنیم.

مرحله دهم

این کار را ادامه می‌دهیم تا همه مواد تمام شود. سپس درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و روی آن قرار می‌دهیم. بعد، یک شعله پخش‌کن روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و قابلمه را روی شعله پخش‌کن می‌گذاریم.

مرحله یازدهم

در نهایت اجازه می‌دهیم لوبیا پلو به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا خوب دم بکشد. در پایان، لوبیا پلو را در قابلمه مخلوط کرده تا یکدست شود و سپس آن را در ظرف دلخواه سرو می‌کنیم. نوش جان.