آموزش لوکوم شیری

لوکوم نوعی شیرینی است که با شهد درست می‌شود و نیازی به پختن در فر ندارد. این نوع لوکوم شیری از شیر و آرد سمولینا تهیه می‌شود. سمولینا یا ایرمیک باعث می‌شود که این شیرینی هم خوشمزه و هم ترد شود. شما می‌توانید لوکوم را به عنوان دسر یا همراه چای و قهوه سرو کنید. همچنین می‌توانید این شیرینی را در کنار بامیه و زولبیا برای افطار در ماه رمضان تهیه کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه لوکوم شیری، ادامه متن را دنبال کنید.

مواد لازم لوکوم شیری
آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان بعلاوه ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
ایرمیک یا آرد سمولینا نصف لیوان
روغن ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

آموزش لوکوم شیری

مرحله اول

برای درست کردن لوکوم شیری خوشمزه، ابتدا شربت را تهیه می‌کنیم. برای این کار، شکر را با آب و آب لیمو در یک قابلمه مخلوط کرده و می‌گذاریم بجوشد تا شربت غلیظی به دست بیاید. سپس شربت را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.

مرحله دوم

در یک قابلمه جدا، ایرمیک را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا خوب بپزد. وقتی مخلوط از دیواره ظرف جدا شد، آن را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن، ۱ قاشق غذا خوری روغن و تخم‌مرغ را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس مواد را مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم. از خمیر گلوله‌های کوچک برمی‌داریم و به صورت توپ درمی‌آوریم و داخل روغن سرد می‌ریزیم. می‌توانیم دست‌هایمان را کمی چرب کنیم تا گلوله کردن خمیر راحت‌تر شود.

مرحله چهارم

تابه را روی حرارت می‌گذاریم و گهگاهی آن‌ها را هم می‌زنیم تا لوکوم‌ها قهوه‌ای شوند. لوکوم‌های داغ را به شربت خنک منتقل می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا شربت به خورد آن‌ها برود. سپس آن‌ها را از شربت خارج کرده و در یک ظرف مناسب می‌گذاریم و سرو می‌کنیم.