آموزش لوکوم پسته ای

لوکوم پسته ای یکی از شیرینی های خوشمزه و ساده ترکیه‌ای است که می‌توان آن را با نوشیدنی‌های داغ مثل چای سرو کرد. اگر می‌خواهید طرز تهیه کامل و گام به گام لوکوم پسته ای را بیاموزید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم لوکوم پسته ای
نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۱٫۵ پیمانه
ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره ۲۰ گرم
پودر هل یا زنجبیل به مقدار دلخواه
مغز پسته ۲ قاشق غذاخوری

آموزش لوکوم پسته ای

مرحله اول

برای درست کردن لوکوم پسته، اول نشاسته و پودر هل را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم. سپس وانیل و دو و نیم پیمانه آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا نشاسته کاملاً در آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله، ژلاتین را در یک کاسه بریزید و یک سوم لیوان آب گرم روی آن بریزید تا خیس بخورد. سپس قابلمه نشاسته را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می‌زنیم.

مرحله سوم

مواد را به مداومت هم زده تا غلیظ شوند. وقتی نشاسته کمی غلیظ شد، شکر را اضافه می‌کنیم و حرارت را بیشتر می‌کنیم تا شکر حل شود. وقتی شکر کاملاً حل شد، زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

زعفران را خوب با مواد مخلوط می‌کنیم تا رنگ یکنواختی به مواد بدهد. زمانی که نشاسته کمی سفت شد، مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

حالا کره را به قابلمه اضافه می‌کنیم و هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد کاملاً سفت و شکل بگیرد. سپس مغز پسته را اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم.

مرحله ششم

وقتی مغز پسته با مواد مخلوط شد، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم. حالا یک قالب یا سینی را با کمی آب مرطوب می‌کنیم و یک لایه کیسه فریزر درون آن می‌گذاریم.

مرحله هفتم

کیسه فریزر را کمی چرب کرده و مایه لوکوم را به صورت یکنواخت روی آن پخش می‌کنیم. سپس قالب را در یخچال می‌گذاریم تا لوکوم خودش را بگیرد. بعد از حدود ۳ ساعت، لوکوم آماده است.

مرحله هشتم

در این مرحله، لوکوم را به قطعات دلخواه برش می‌زنیم و سپس در آرد سفید می‌غلطانیم تا رطوبت آن گرفته شود. بعد لوکوم‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کرده و حداکثر یک هفته در یخچال نگه می‌داریم.