آموزش ماست کباب

یکی از خوشمزه‌ ترین انواع جوجه کباب، جوجه کباب ماستی است که طعم عالی و بی‌نظیری دارد. این کباب به دلیل تردی و مزه خوبش، طرفداران زیادی دارد. جوجه کباب ماستی طعمی متفاوت و لذیذ دارد و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است. تهیه آن نیز خیلی ساده است و به راحتی می‌توانید آن را برای مهمانان خود آماده کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله ماست کباب، با سایت آموزش رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۱۲ عدد
فلفل دلمه رنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
ماست یک و نیم پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
قارچ ۱۰ عدد
کره ۳۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
اورگانو ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
پول بیبر و پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
لیمو ترش تازه نصف ۱ عدد

آموزش ماست کباب

مرحله اول

برای درست کردن این کباب خوشمزه، ابتدا ماست پرچرب را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. سپس روغن زیتون را به آن اضافه کرده و بعد ادویه‌ها را به دلخواه می‌افزاییم. همچنین اورگانو و نصف لیموی تازه را نیز به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

فیله‌های مرغ را به اندازه‌های یکسان مکعبی برش می‌زنیم و درون مخلوط ماست می‌ریزیم. سپس فلفل دلمه‌ای و پیاز را نیز به صورت مکعبی برش می‌زنیم و همه مواد را خوب با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید فیله‌های مرغ را به مدت دو ساعت در یخچال بگذاریم تا طعم‌دار شوند. در این مدت کرهی که ذوب کرده‌ایم را با زعفران مخلوط می‌کنیم. پس از آن به سراغ فیله‌های مرغ طعم‌دار شده می‌رویم و یکی از آن‌ها را به سیخ می‌کشیم.

مرحله چهارم

سپس مابین…

“““html
آن از سبزیجات مثل فلفل دلمه‌ای یا پیاز استفاده می‌کنیم و دوباره فیله بعدی را به سیخ می‌زنیم و این روند را ادامه می‌دهیم تا تمام سیخ‌ها آماده شوند. سپس قارچ‌ها را که از وسط نصف کرده‌ایم، در مواد مرینت قرار می‌دهیم و به مدت دو تا سه دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، قارچ‌ها را به سیخ می‌کشیم. تابه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس سیخ‌های فیله را روی تابه قرار می‌دهیم و هر طرف را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه می‌پزیم تا کاملاً پخته شوند.

مرحله ششم

وقتی که فیله‌ها پخته شدند، مقداری از مخلوط کره و زعفران را روی آن‌ها می‌ریزیم تا کباب رنگ و لعاب بهتری پیدا کند. همچنین قارچ‌ها را هم به همین ترتیب با مخلوط کره و زعفران کبابی می‌کنیم و آن‌ها را کنار کته و همراه با لیمو و سبزی ریحان در ظرف مناسب سرو می‌نماییم.