“`html
آموزش مافین گوشت
مافین گوشت یکی از پیشغذاهای زیبا و مشهور در دنیا است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه مافین گوشت، تا انتها با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
ماست | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد میانی مافین | |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد کوچک |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق مرباخوری |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش مافین گوشت
مرحله اول
برای درست کردن مافین گوشت خوشمزه، اولین کار آمادهسازی مواد داخل مافین است. برای این کار، پیاز را به شکل ریز خرد کنید و سپس یک تابه را روی حرارت بگذارید. پیاز را همراه با کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، اجازه دهید پیاز به خوبی سرخ شود تا سبک و شفاف شود. سپس کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا طعم زردچوبه آماده شود. بعد از آن، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
مرحله سوم
وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، فلفل دلمهای را به صورت ریز خرد کنید و همراه با رب گوجهفرنگی و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید. ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و طعم هم بگیرند.
“““html
فرنگی کاملا سرخ شود.
مرحله چهارم
حالا تابه را از روی حرارت برمیداریم تا مواد کمی خنک شوند. در این زمان، برای تهیه خمیر مافین، تخممرغها را در یک کاسه مناسب میریزیم و با همزن برقی به مدت کوتاهی هم میزنیم تا مخلوط یکدست و پفدار شود.
مرحله پنجم
حالا بکینگ پودر را به همراه ماست و روغن مایع به کاسه اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس نمک و آرد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط یکدست و صاف به دست بیاید.
مرحله ششم
در این مرحله، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قالب مافین را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و کپسولهای مافین را درون قالب قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا یک چهارم از حجم قالبها را با مایه مافین پر میکنیم و مقداری از مواد گوشتی روی مایه مافین میریزیم. سپس روی مواد گوشتی را با کمی از مایه مافین دیگر پر میکنیم و قالب را به داخل فر میگذاریم تا مافینها پخته شوند.
مرحله هشتم
پس از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، فر را خاموش کرده و چند دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی مافینها طلایی و خوشرنگ شود. در پایان مافینها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و سپس همراه با سس دلخواه سرو میکنیم.