آموزش ماکارونی با سس خامه

ماکارونی با سس خامه یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که می‌توان آن را با مواد مختلف تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل این غذا به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی ۱ بسته
سیر ۲ حبه
قارچ ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب ۲۰۰ میلی لیتر
کره به مقدار کافی
جعفری به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش ماکارونی با سس خامه

مرحله اول

برای تهیه ماکارونی با سس خامه خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را به شکل نواری خرد کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و کمی کره به آن اضافه کنید تا ذوب شود.

مرحله دوم

سینه‌های مرغ را به تابه اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. مرغ‌ها را کمی تفت دهید تا سرخ شوند، سپس آنها را از تابه خارج کنید و قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید.

مرحله سوم

قارچ‌های آماده شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس سیر رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و مرغ‌های سرخ شده را به تابه اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله چهارم

حالا آرد را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید، کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید.

مرحله پنجم

وقتی آب در قابلمه به جوش آمد، ماکارونی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۸ دقیقه بجوشد تا نرم شود. در این مرحله، شیر را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا گلوله‌های آرد حل شود.

مرحله ششم

پس از اینکه ماکارونی پخته شد، آن را آبکشی کرده و به مخلوط در تابه اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ماکارونی به سس آغشته شود.

مرحله آخر

در پایان، ماکارونی را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با مقداری جعفری تازه روی آن را تزیین کنید. نوش جان!