آموزش تهیه ماکارونی با سس پستو

ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و سریع ایتالیایی است که با سس‌های مختلف درست می‌شود. سس پستو به خاطر رنگ زیبا و طعم خوبش مورد علاقه همه است. این سس سبز رنگ یک نوع سس ایتالیایی است که برای ماکارونی و پاستا استفاده می‌شود و طعم ویژه‌ای به غذا می‌دهد. شما می‌توانید این غذا را برای مهمانی‌ها نیز تهیه کنید. برای یادگیری گام به گام تهیه ماکارونی با سس پستو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

+مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سس پستو
جعفری ۲ دسته
پسته ۵۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
پنیر کهنه ترکیه ۸۰ گرم
سیر ۳ حبه
نمک به میزان لازم
روغن زیتون نصف لیوان
ماکارونی ۱ بسته

مراحل تهیه ماکارونی با سس پستو

مرحله اول

برای درست کردن ماکارونی خوشمزه با سس پستو، ابتدا یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سپس گردو و پسته را در تابه تفت می‌دهیم. جعفری را شسته و ریز خرد می‌کنیم. بعد از آن سیر، پنیر، نمک و روغن زیتون را به جعفری اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

بعد از این که گردو و پسته تفت داده شدند، آن‌ها را به مخلوط اضافه کرده و همه را داخل مخلوط کن می‌ریزیم تا خوب مخلوط شوند. این مخلوط سس پستو است که می‌توانیم برای سالادها و غذاهای دیگر هم از آن استفاده کنیم. حالا یک قابلمه آب را روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله سوم

وقتی آب به جوش آمد، نمک را به آن اضافه می‌کنیم. سپس ماکارونی‌ها را در آب جوش می‌ریزیم تا بپزند و بعد آن را آبکش می‌کنیم. مدت زمان پخت ماکارونی روی بسته‌بندی آن نوشته شده است، که بسته به ضخامت ماکارونی‌ها ممکن است کمی متفاوت باشد.

مرحله چهارم

ماکارونی را داخل تابه می‌ریزیم. مقداری از آب ماکارونی را نگه می‌داریم و سس پستو را به ماکارونی اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. به جای هم زدن، تابه را تکان می‌دهیم تا ماکارونی‌ها خرد نشوند.

مرحله پنجم

اگر سس پستو خیلی خشک به نظر می‌رسد، می‌توانیم باز هم کمی از آب جوش ماکارونی به آن اضافه کنیم. توجه داشته باشید که پنیر کاشار دو نوع تازه و کهنه دارد. پنیر تازه معمولاً چرب است و برای وعده‌های صبحانه و غذاهایی که در فر درست می‌شوند، استفاده می‌شود.

مرحله ششم

نکته مهم این است که پنیر کهنه معمولا چربی کمتری دارد و رنگ آن زرد است و به نظر خشک می‌رسد. اگر به پنیر کاشار دسترسی ندارید، می‌توانید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید.