آموزش مجبوس میگو

مجبوس، مکبوس یا مچبوس عربی یک غذای بسیار خوشمزه و دلچسب است که ریشه در کشور عربستان دارد. در لبنان و عربستان به این غذا «کبسه» می‌گویند و مردم سایر کشورهای عربی در حاشیه خلیج فارس نیز این غذای معطر و پلویی را با مرغ، گوشت، میگو و ماهی تهیه می‌کنند. تمام نوع های مجبوس در کشورهای عربی به یک شکل پخته می‌شود و ادویه‌جات خاصی جزئی از این غذا به شمار می‌رود. مجبوس به عنوان غذای ملی عربستان شناخته می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله‌ی تهیه مجبوس میگو می‌توانید ادامه‌ی مطلب را در سایت آموزشی رضیم دنبال کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
میگو ۱ کیلو یا ۸۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
روغن و کره به مقدار لازم
سیر و زنجبیل رنده شده به مقدار لازم
زیره، برگ بو و برگ کاری هر کدام ۲ تا ۳ عدد
لیمو امانی ۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
هل و میخک هر کدام ۲ تا ۳ عدد
فلفل سبز تند ۱ عدد
گشنیز تازه خرد شده