آموزش محمره

محمره یکی از پیش غذاهای خوشمزه و ساده سوریه است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه محمره به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل دلمه‌ای قرمز ۳ عدد
مغز نان باگت ½ پیمانه
سیر ۱ حبه
سس انار ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
زیره ¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش ۱ عدد کوچک
نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش محمره

مرحله اول

برای تهیه محمره خوشمزه، ابتدا فلفل‌های دلمه‌ای را به سیخ می‌کشیم و آن‌ها را روی گاز یا منقل می‌گذاریم تا کباب شوند و نرم گردند.

مرحله دوم

وقتی فلفل‌ها کاملاً کباب شدند و پوست آن‌ها سیاه شد، آن‌ها را از روی حرارت برمی‌داریم. سپس فلفل‌های کباب شده را در یک کاسه می‌گذاریم و روی کاسه را با پلاستیک می‌پوشانیم.

مرحله سوم

این کار کمک می‌کند تا بعد از سرد شدن فلفل‌ها، راحت‌تر بتوانیم پوست آن‌ها را جدا کنیم. وقتی فلفل‌ها خنک شدند، پوست و دانه‌های آن‌ها را به طور کامل جدا می‌کنیم.

مرحله چهارم

فلفل‌ها را در غذاساز یا میکسر قرار می‌دهیم و مغز نان باگت، سس انار، زیره، سیر، فلفل قرمز و روغن زیتون را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا چند بار میکسر را روشن می‌کنیم تا مواد کاملاً یکدست و شبیه پوره شوند. سپس نمک و مغز گردوی خرد شده را اضافه می‌کنیم و فقط یک یا دو بار دیگر میکسر را روشن می‌کنیم تا گردو کاملاً پودر نشود و زیر دندان حس شود.

مرحله ششم

محمره آماده شده را از میکسر خارج کرده و در ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم. مقداری سبزی معطر مثل جعفری یا گشنیز خرد شده را روی آن می‌پاشیم و آن را با نان سرو می‌کنیم.