آموزش محمره
محمره یکی از پیش غذاهای خوشمزه و ساده سوریه است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری طرز تهیه محمره به صورت مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فلفل دلمهای قرمز | ۳ عدد |
مغز نان باگت | ½ پیمانه |
سیر | ۱ حبه |
سس انار | ۲ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۵۰ گرم |
زیره | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد کوچک |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش محمره
مرحله اول
برای تهیه محمره خوشمزه، ابتدا فلفلهای دلمهای را به سیخ میکشیم و آنها را روی گاز یا منقل میگذاریم تا کباب شوند و نرم گردند.
مرحله دوم
وقتی فلفلها کاملاً کباب شدند و پوست آنها سیاه شد، آنها را از روی حرارت برمیداریم. سپس فلفلهای کباب شده را در یک کاسه میگذاریم و روی کاسه را با پلاستیک میپوشانیم.
مرحله سوم
این کار کمک میکند تا بعد از سرد شدن فلفلها، راحتتر بتوانیم پوست آنها را جدا کنیم. وقتی فلفلها خنک شدند، پوست و دانههای آنها را به طور کامل جدا میکنیم.
مرحله چهارم
فلفلها را در غذاساز یا میکسر قرار میدهیم و مغز نان باگت، سس انار، زیره، سیر، فلفل قرمز و روغن زیتون را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
حالا چند بار میکسر را روشن میکنیم تا مواد کاملاً یکدست و شبیه پوره شوند. سپس نمک و مغز گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و فقط یک یا دو بار دیگر میکسر را روشن میکنیم تا گردو کاملاً پودر نشود و زیر دندان حس شود.
مرحله ششم
محمره آماده شده را از میکسر خارج کرده و در ظرف مورد نظرمان میریزیم. مقداری سبزی معطر مثل جعفری یا گشنیز خرد شده را روی آن میپاشیم و آن را با نان سرو میکنیم.