آموزش مرغ آلبالویی

مرغ آلبالویی یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است. این غذا شامل مرغ سرخ شده است که با آلبالو و انواع رب‌های آلبالو و نارنج تهیه می‌شود. طعم این مرغ بسیار ملایم و خوشایند بوده و با خورش‌های دیگر بسیار متفاوت است. می‌توانید این خورش لذیذ را با انواع برنج یا کته سرو کنید. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام مرغ آلبالویی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
آلبالو ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
مرغ ۲ تکه بزرگ
پیاز ۱ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
رب آلبالو ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
رب نارنج ۱ قاشق غذا خوری
کره محلی به مقدار لازم

آموزش مرغ آلبالویی

مرحله اول

برای تهیه مرغ با طعم آلبالو، اول آلبالوها را خوب شسته و هسته‌های آن‌ها را جدا می‌کنیم. سپس آلبالوها را در یک قابلمه می‌ریزیم. شکر را به آلبالوها اضافه کرده و با کمی آب می‌گذاریم روی حرارت تا نیم ساعت بپزد و قوام بگیرد.

مرحله دوم

سپس مرغ‌ها را با کمی نمک، زردچوبه و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. بعد یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم تا داغ شود. حالا تکه‌های مرغ را در تابه قرار می‌دهیم و یک طرفشان را به خوبی سرخ می‌کنیم.

مرحله سوم

هنگامی که یک طرف مرغ سرخ شد، آن‌ها را به آرامی برمی‌گردانیم و زعفران دم کرده را به آن اضافه می‌کنیم تا طرف دیگر نیز خوب سرخ شود. سپس مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار می‌گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله، پیاز را شسته و پوست می‌کنیم و به صورت خلالی خرد می‌کنیم. سپس در همان تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم تا پیازها نرم و طلایی شوند. بعد از اینکه پیاز نرم شد، مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس آلبالوهای قوام آمده و چوب دارچین و آب جوش را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم حدود یک ساعت بپزد. در نیمه زمان پخت، رب آلبالو و رب نارنج و کره محلی را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم دیگ به پختن ادامه دهد. سپس این خورش خوشمزه را در ظرف مورد نظر در کنار برنج زعفرانی سرو می‌کنیم.