آموزش مرغ آلبالویی
مرغ آلبالویی یک غذای بسیار خوشمزه و خاص است. این غذا شامل مرغ سرخ شده است که با آلبالو و انواع ربهای آلبالو و نارنج تهیه میشود. طعم این مرغ بسیار ملایم و خوشایند بوده و با خورشهای دیگر بسیار متفاوت است. میتوانید این خورش لذیذ را با انواع برنج یا کته سرو کنید. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام مرغ آلبالویی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر | |
آلبالو | ۱ پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
مرغ | ۲ تکه بزرگ |
پیاز | ۱ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
زردچوبه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
رب آلبالو | ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
رب نارنج | ۱ قاشق غذا خوری |
کره محلی | به مقدار لازم |
آموزش مرغ آلبالویی
مرحله اول
برای تهیه مرغ با طعم آلبالو، اول آلبالوها را خوب شسته و هستههای آنها را جدا میکنیم. سپس آلبالوها را در یک قابلمه میریزیم. شکر را به آلبالوها اضافه کرده و با کمی آب میگذاریم روی حرارت تا نیم ساعت بپزد و قوام بگیرد.
مرحله دوم
سپس مرغها را با کمی نمک، زردچوبه و فلفل مزهدار میکنیم. بعد یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم تا داغ شود. حالا تکههای مرغ را در تابه قرار میدهیم و یک طرفشان را به خوبی سرخ میکنیم.
مرحله سوم
هنگامی که یک طرف مرغ سرخ شد، آنها را به آرامی برمیگردانیم و زعفران دم کرده را به آن اضافه میکنیم تا طرف دیگر نیز خوب سرخ شود. سپس مرغهای سرخ شده را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز را شسته و پوست میکنیم و به صورت خلالی خرد میکنیم. سپس در همان تابه با کمی روغن تفت میدهیم تا پیازها نرم و طلایی شوند. بعد از اینکه پیاز نرم شد، مرغها را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس آلبالوهای قوام آمده و چوب دارچین و آب جوش را اضافه کرده و اجازه میدهیم حدود یک ساعت بپزد. در نیمه زمان پخت، رب آلبالو و رب نارنج و کره محلی را به آن اضافه کرده و میگذاریم دیگ به پختن ادامه دهد. سپس این خورش خوشمزه را در ظرف مورد نظر در کنار برنج زعفرانی سرو میکنیم.