آموزش مرغ در فر

مرغ فری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است که می‌توان آن را با طعم‌های مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ در فر، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۳ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
هویج ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش مرغ در فر

مرحله اول

برای شروع کار، مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس، زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم. اگر دوست داشته باشید، می‌توانید یک قاشق روغن هم به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم

در این مرحله، مخلوط ادویه‌ها را روی تکه‌های مرغ می‌مالیم و آنها را کنار می‌گذاریم تا طعم‌دار شوند. در همین حین، فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

مرحله سوم

پیازها را به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم و در کف یک ظرف مناسب فر می‌چینیم. سپس، گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کرده و روی پیازها قرار می‌دهیم. بعد از آن، هویج‌ها را نیز به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم.

مرحله چهارم

حالا، حلقه‌های هویج را به ظرف اضافه می‌کنیم. سپس تکه‌های مرغ را روی این سبزیجات می‌گذاریم و ظرف را داخل فر می‌گذاریم. توجه کنید که ظرف باید مناسب با مقدار مواد باشد و خیلی بزرگ نباشد.

مرحله پنجم

برای پخت مرغ نیاز به یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان داریم. بعد از یک ساعت، رب گوجه‌فرنگی را با نیم فنجان آب رقیق کرده و روی تکه‌های مرغ می‌ریزیم و درب فر را دوباره می‌بندیم.

مرحله ششم

در آخر، پس از پخت کامل مرغ، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی آن طلایی و خوشرنگ شود. سپس تکه‌های مرغ را در ظرف سرو کرده و با سبزیجات و برنج همراه می‌کنیم.