آموزش مرغ سوخاری با سس پستو

شاید شما هم جزو افرادی باشید که از خوردن مرغ سوخاری خوششان می‌آید اما به خاطر قیمت‌های بالا یا عدم آگاهی از روش پخت سالم آن، زیاد سراغش نمی‌روند. خبر خوب این است که امروز ما به شما آموزش می‌دهیم چطور می‌توانید یک مرغ سوخاری خوشمزه و مخصوص با سس پستو در خانه درست کنید. با حداقل مواد و امکانات، می‌توانید این غذا را تهیه کنید. پیشنهاد ما این است که اگر دلتان برای غذاهای خوشمزه فست فودی تنگ شده، امروز برای ناهار یا شام این مرغ سوخاری لذیذ را درست کرده و آن را با سیب‌زمینی و قارچ بالزامیکی تزیین نمایید. مطمئن باشید طعم و ظاهر زیبا و خاص آن شما را به تهیه دوباره این غذا تشویق خواهد کرد. پس وقت را تلف نکنید و همراه ما برای تهیه این مرغ سوخاری خوشمزه با سس پستو باشید.

“““html

مواد لازم مرغ سوخاری با سس پستو
سینه مرغ یک عدد
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس پستو گوجه
گوجه خشک 50 گرم
گردو 50 گرم
پنیر پارمزان 3-4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3-4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ریحان 30 گرم
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ
ادویه کاری به مقدار لازم
نمک، فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
لیموترش به مقدار لازم
فلفل زرد به مقدار لازم

آموزش مرغ سوخاری با سس پستو

مرحله اول

در مرحله اول، شما باید سینه مرغ را آماده کنید. اول، سینه مرغ را بعد از شستن روی میز بگذارید. سپس کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. بعد از آن کمی روغن زیتون و لیموترش به مرغ اضافه کنید. در آخر نیز کمی ادویه کاری و فلفل زرد اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس باید ادویه‌ها را خوب روی گوشت مرغ بمالید تا طعم آنها به خوبی وارد گوشت شود. بعد از این کار، مرغ را با پلاستیک یا یک ظرف بپوشانید و آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، مرغ را از یخچال بیرون آورده و روی میز بگذارید.

مرحله سوم

در این مرحله، یک تخم‌مرغ را در یک ظرف بشکنید و با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سپس آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود و آن را در یک ظرف لبه‌دار و متوسط بریزید.

مرحله چهارم

تکه‌های مرغ را ابتدا در آرد بزنید، سپس تخم‌مرغ هم‌زده را روی آن بریزید. در نهایت، پودر سوخاری را به صورت کامل به مرغ بزنید. در یک قابلمه، کمی روغن بریزید و آن را روی گاز بگذارید.

مرحله پنجم

وقتی روغن گرم شد، تکه‌های مرغ را در قابلمه بیندازید و خوب سرخ کنید. دقت کنید که حرارت باید زیاد باشد. هنگامی که مرغ‌ها کاملاً سرخ شدند، آنها را از قابلمه بیرون آورده و بر روی دستمال تمیزی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

مرحله ششم

برای تهیه سس پستو، مقداری گوجه خشک و گردو را به همراه پنیر پارمزان در یک ظرف بریزید. روی آن کمی روغن زیتون، نمک و فلفل بپاشید. سپس ۳۰ گرم ریحان به ترکیب اضافه کنید و همه این مواد را در غذاساز بریزید تا کاملاً ترکیب شوند.

مرحله هفتم

سپس سس آماده شده را روی مرغ‌های سرخ شده بمالید. یک لایه پنیر روی مرغ‌ها بگذارید و بگذارید تا حرارت مرغ، پنیر را ذوب کند. در صورت تمایل می‌توانید مرغ‌ها را برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر بهتر آب شود. همچنین مقداری سیب‌زمینی را به صورت خلال درشت خرد کنید.

مرحله هشتم

سیب‌زمینی‌ها را با ادویه‌جاتی مثل آویشن، پاپریکا، نمک، فلفل، روغن زیتون و پودر سیر طعم‌دار کنید و سپس آنها را در فر گریل کنید. سیب‌زمینی‌ها را در کنار مرغ‌ها قرار دهید. مرغ سوخاری خوشمزه شما با سس پستوی گوجه آماده است، می‌توانید آن را با خانواده‌تان میل کنید.

مطالب پیشنهادی