آموزش مرغ شکم پر

مرغ شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ایرانی است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. این غذا در تمام شهرهای کشور با روش مشابهی درست می‌شود، اما مواد داخل شکم مرغ و طعم‌دهنده‌های آن ممکن است متفاوت باشد. برای آموزش مرحله به مرحله این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ متوسط ۱ عدد
سبزیجات معطر ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
مغز گردو نصف لیوان
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۵ قاشق غذاخوری
کشمش ۲ قاشق غذاخوری
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقداری کافی
روغن و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش مرغ شکم پر

مرحله اول

ابتدا پیازها را به صورت نگینی یا خلالی خرد می‌کنیم. سپس آنها را با کمی روغن در یک ماهیتابه مناسب تفت می‌دهیم تا سبک و طلایی شوند. بعد از آن مقدار کمی زردچوبه و فلفل سیاه به پیازها اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سبزیجات معطر که شامل جعفری، گشنیز، شنبلیله و پونه هستند را به صورت ساطوری خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. حرارت زیر تابه را ملایم می‌کنیم و تا زمانی که آب سبزیجات تبخیر شود و رنگ آنها تغییر کند، تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

بعد از این که رنگ سبزیجات عوض شد، مغز گردوها را به مخلوط اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.