آموزش مرغ لیمویی
مرغ لیمویی یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب مهمانیها در ایران است که به روشهای مختلف تهیه میشود. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با ما در سایت تفریحی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۶ عدد |
لیمو ترش | ۱ عدد بزرگ |
آب مرغ | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد | ¼ پیمانه |
زیره سبز | ½ قاشق چایخوری |
جعفری | ½ پیمانه |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
دستور پخت مرغ لیمویی
مرحله اول
برای تهیه مرغ لیمویی مجلسی، ابتدا روغن زیتون را در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس فیلههای مرغ را به تابه اضافه کنید و هر دو طرف آنها را خوب سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله دوم
وقتی فیلهها سرخ شدند، آنها را کنار بگذارید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و آرد را به آن اضافه کنید. آرد را برای کمتر از یک دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
مرحله سوم
حالا آب مرغ را به همراه آب لیمو، زیره سبز و کمی نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید. مواد را با هم خوب مخلوط کنید و آنها را به صورت مداوم هم بزنید تا قوام بگیرند.
مرحله چهارم
پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، فیلههای مرغ را به قابلمه برگردانید. لیمو ترش را به صورت حلقهای نازک برش بزنید و آن را به همراه جعفری خرد شده روی فیلههای مرغ بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله درب قابلمه را بگذارید تا سس به خوبی به فیلهها نفوذ کند و طعم لیمو را بگیرند. بعد از ۱۰ دقیقه خوراک شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با برنج سرو کنید.