آموزش مسقطی شیر
مسقطی شیر یکی از شیرینیهای ساده و خوشمزه ایرانی است که در گذشته به عنوان دسر نیز سرو میشد. برای یادگیری تهیه این شیرینی خوشمزه به طور کامل و قدم به قدم، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم مسقطی شیر | |
نشاسته ذرت | ۱ پیمانه |
شیر | ۵ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
گلاب | ۱ پیمانه |
زعفران | به مقدار کافی |
رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
مغز بادام و مغز پسته | به مقدار کافی |
پودر هل | نوک قاشق مرباخوری |
آموزش مسقطی شیر
مرحله اول
برای درست کردن مسقطی شیر خوشمزه، ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم میگذاریم. سپس شیر، نشاسته ذرت و شکر را به قابلمه اضافه میکنیم و مخلوط را بهطور مداوم هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشود.
مرحله دوم
حالا مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی که مخلوط به جوش آمد، روغن را اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا همه چیز خوب ترکیب شود. سپس پودر هل را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله، مخلوط مسقطی را خوب هم میزنیم تا عطر هل به خوبی پخش شود. سپس مغز بادام و مغز گردو را با گلاب به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا مخلوط مسقطی را به دو قسمت تقسیم میکنیم. به نیمی از مسقطی زعفران و رنگ خوراکی اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا رنگ تغییر کند. سپس یک ظرف مناسب برای ریختن آماده میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، کف ظرف را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و مایه مسقطی سفید را داغ درون ظرف میریزیم. سپس مایه مسقطی زعفرانی را هم داغ روی مایه سفید میریزیم تا به هم بچسبند.
مرحله ششم
در نهایت روی مسقطی را با مغز بادام و گردو تزئین میکنیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. پس از این مدت، مسقطی را از یخچال خارج کرده و به اندازه دلخواه برش میزنیم. نوش جان.