آموزش مشکوفی دو رنگ

مشکوفی یک دسر سنتی ایرانی از مازندران است که شبیه فرنی تهیه می‌شود. این دسر با نشاسته و شیر درست می‌شود و می‌توان آن را با زعفران یا پودر کاکائو به صورت یک یا دو رنگ درست کرد. مشکوفی را می‌توان برای افطار در ماه رمضان تهیه کرد و همچنین در مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو کرد. با اضافه کردن پودر ژلاتین، می‌توان آن را به صورت قالبی یا دسرهای انفرادی درست کرد. برای رنگی کردن دسر می‌توانید به جز زعفران یا پودر کاکائو از رنگ‌های مجاز خوراکی یا عصاره غلیظ لبو هم استفاده کنید و به سفره افطار تنوع بدهید. مشکوفی دو رنگ در ظرف به صورت لایه لایه ریخته می‌شود و برای جدا کردن لایه‌ها از هم، از پودر بیسکوییت استفاده می‌شود. این دسر می‌تواند به صورت تک نفره در جام یا گیلاس تهیه و در مهمانی‌ها سرو شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله مشکوفی دو رنگ با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم مشکوفی دو رنگ
شیر ۱ پیمانه
نشاسته گل یک و نیم قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
زعفران به مقدار دلخواه
پودر بیسکوییت ۵ عدد
خامه صبحانه ۱ قاشق غذا خوری

آموزش مشکوفی دو رنگ

مرحله اول

برای تهیه این دسر خوشمزه، ابتدا یک قابلمه بردارید. شیر سرد را در قابلمه بریزید و نشاسته را در آن حل کنید. سپس به مقدار دلخواه شکر اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.

مرحله دوم

در این مرحله مدام دسر را هم بزنید تا غلیظ شود و شبیه فرنی شود. سپس گلاب و خامه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بگذارید کمی حرارت ببیند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را به دو قسمت تقسیم کنید.

مرحله سوم

در یکی از ظرف‌ها زعفران اضافه کنید. در ظرف دوم هیچ چیزی اضافه نمی‌شود. سپس لایه اول دسر را در ظرف یا گیلاس‌ها بریزید. صبر کنید تا کمی نیم بند شود، سپس پودر بیسکوییت را روی آن بریزید و لایه سوم دسر را روی آن ریخته و ادامه دهید.

مرحله چهارم

این نکته را در نظر داشته باشید که می‌توانید رنگ‌بندی‌ها را بر اساس سلیقه خود انتخاب کنید. بعد از این که بیسکوییت‌ها جذب شد، پاس لایه دیگری از بیسکوییت و لایه آخر دسر را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته و سفت شود.

مرحله پنجم

در مرحله آخر برای تزیین می‌توانید از پودر پسته و خلال بادام استفاده کنید. همچنین می‌توانید یک قاشق پودر کاکائو را در کمی آب حل کنید و مواد را با پودر کاکائو سه رنگ تهیه کنید و به صورت لایه‌ای در ظرف بریزید.