آموزش ملاقورمه
ملا قورمه یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی ایران است. اگر میخواهید نحوه تهیه این غذا را به صورت کامل و مرحله به مرحله ببینید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
بادمجان | ۲ عدد |
جعفری خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
آب لیمو ترش | ۳ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش ملاقورمه
مرحله اول
برای درست کردن ملا قورمه، ابتدا در یک کاسه آب بریزید و یک قاشق نمک به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا نمک حل شود. سپس بادمجانها را پوست کنده و به تکههای کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
تکههای بادمجان را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس بادمجانها را از آب خارج کرده و خوب آبکشی کنید تا آب اضافیشان خارج شود.
مرحله سوم
پیاز را به تکههای کوچک خرد کنید. یک قابلمه روی شعله قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. سپس پیاز را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا طلایی و کاراملی شود.
مرحله چهارم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس بادمجانهای سرخ شده را به مخلوط اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
مرحله پنجم
سپس سبزیهای خشک را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. در این مرحله، گوجه فرنگیها را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله ششم
مواد را در قابلمه به یک سمت جمع کنید و در سمت خالی رب گوجه فرنگی را بریزید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. سپس رب را با دیگر مواد مخلوط کنید تا همه چیز خوب ترکیب شود.
مرحله هفتم
حالا نصف لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و بگذارید ملا قورمه جا بیفتد. پس از اینکه غذا به روغن افتاد، آب لیمو ترش را اضافه کنید، سپس ملا قورمه را در ظرف سرو کنید و با نان یا برنج میل کنید.