آموزش موس چیز کیک

چیز کیک یکی از محبوب‌ترین دسرها در تمام جهان است. شیوه‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. موس چیز کیک که در اینجا آموزش داده می‌شود، یک کیک چهار لایه‌ای و دایره‌ای شکل است. لایه زیرین آن یک کیک وانیلی ساده می‌باشد و سپس دارای یک لایه پنیر، یک لایه ژله خامه‌ای و در نهایت یک لایه ژله میوه‌ای است. این دسر را می‌توان در مهمانی‌ها و جشن‌های تولد سرو کرد. این کیک نیازی به تزئین ندارد و وقتی برش می‌خورد، به خاطر لایه‌هایش، خیلی زیبا به نظر می‌رسد. برای دیدن مراحل کامل و دقیق تهیه موس چیز کیک، به ادامه مطلب در سایت رضیم بپیوندید.

“““html
مواد لایه اول
پوره آلبالو گیلاسی یا توت فرنگی ۲۰۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
آب ۳۰ گرم
لایه دوم موس آلبالو گیلاسی
خامه صبحانه ۲۸۰ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
پوره آلبالو گیلاسی ۲۰۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۵ گرم
آب ۳۰ گرم
مواد لایه سوم پنیری
پنیر خامه‌ای ۴۵۰ گرم
شیر عسلی ۲۷۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم
آب ۱۳۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
مواد لایه چهارم
کیک وانیلی ساده به قطر ۲۰ سانتی متر

آموزش موس چیز کیک

مرحله اول

این چیز کیک خوشمزه از چهار لایه تهیه می‌شود. در ابتدا، یک کاسه کوچک آب سرد را آماده می‌کنیم و پودر ژلاتین را روی آن می‌پاشیم تا نرم و اسفنجی شود. سپس پوره آلبالو و شکر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه حدود ۵ دقیقه به جوش آمد، ژلاتین نرم شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم. همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت شود. بعد از اینکه از روی حرارت برمی‌داریم، بگذارید کمی خنک شود. سپس قبل از اینکه مواد ببندد، داخل یک قالب ۱۵ سانتیمتری که کف آن را سلفون کشیده‌ایم می‌ریزیم.

مرحله سوم

حالا این مخلوط را در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود. مراحل قبل را دوباره برای موس تکرار می‌کنیم و پوره آلبالو را به همراه شکر و ژلاتین مخلوط می‌کنیم و می‌پزیم. سپس از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم خنک شود. در یک کاسه دیگر، خامه صبحانه و پودر شکر را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

این مخلوط را خوب هم می‌زنیم تا یکنواخت شود. سپس آن را داخل فریزر می‌گذاریم تا کمی سفت شود. مخلوط خامه و شکر را با همزن می‌زنیم تا سبک شود، اما نیازی نیست که کاملاً فرم بگیرد.

مرحله پنجم

مخلوط آلبالو ژلاتینی که خنک شده است را به این مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. حالا ژله‌ای را که در یخچال گذاشتیم از قالب خارج کرده و در وسط یک قالب ۲۰ سانتی قرار می‌دهیم. سپس مواد خامه‌ای را قبل از اینکه ببندد درون قالب می‌ریزیم.

مرحله ششم

این مخلوط را دوباره در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود. حالا به تهیه لایه سوم می‌پردازیم. برای این کار، پودر ژلاتین را دوباره روی آب سرد می‌پاشیم و منتظر می‌مانیم تا نرم شود. سپس آن را روی بخار کتری می‌گذاریم تا شفاف شود و کاملاً حل گردد.

مرحله هفتم

بعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم و خنک شد، در یک کاسه دیگر خامه صبحانه و شکر را خوب مخلوط کرده و در فریزر می‌گذاریم تا کمی سفت شود. سپس آن را با همزن می‌زنیم تا سبک شود، اما نیازی به فرم گرفتن ندارد.

مرحله هشتم

حال پنیر خامه‌ای را با کمی شیر عسلی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود و این مخلوط را به خامه نیمه فرم گرفته اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، ژلاتین حل شده و خنک شده را به مخلوط خامه اضافه کرده و ترکیب می‌کنیم تا یکنواخت شود.

مرحله نهم

یک قالب ۲۵ سانتیمتری را سلفون می‌کشیم. سپس لایه قبلی که در یخچال گذاشته بودیم را خارج کرده و به صورت وارونه در وسط قالب ۲۵ سانت قرار می‌دهیم. کمی از مخلوط پنیر را دور و بر آن ریخته و صاف می‌کنیم. برش کیک را نیز در وسط قرار می‌دهیم و کمی فشار می‌دهیم تا جای خود بماند.

مرحله دهم

بقیه مواد پنیر را دور کیک می‌ریزیم و خوب صاف می‌کنیم. سپس کیک را در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سفت شود. بعد از این مدت، ظرف را برگردانده و در ظرف مناسب سرو قرار می‌دهیم. وقتی کیک را برش می‌زنیم، چهار لایه زیبا درون برش مشخص می‌شود و ظاهر خاصی به کیک می‌دهد.