آموزش موچی شیرینی ژاپنی

موچی شیرینی ژاپنی یک نوع دسر خوشمزه و خاص است که می‌توان آن را با مغزیجات مختلف پر کرد. در این دستورالعمل از بادام زمینی و کره بادام‌زمینی استفاده می‌شود. خمیر بیرونی این شیرینی لطیف و بخارپز شده است و از آرد برنج تهیه می‌شود. این شیرینی را می‌توان در مهمانی‌ها و مراسم مختلف به عنوان دسر سرو کرد. یکی از مزایای موچی این است که نیازی به فر ندارد و در بخار پز می‌شود. همچنین به خاطر وجود مغزیجات، این شیرینی بسیار مقوی و مفید است. برای آموزش کامل و گام به گام موچی شیرینی ژاپنی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم موچی شیرینی ژاپنی
بادام زمینی ۱۰۰ گرم معادل ۱ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذا خوری
کره بادام زمینی ۵ قاشق غذا خوری
آرد برنج ۱۰۰ گرم
نشاسته ۱۵ گرم معادل ۲ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۲۵ گرم معادل ۳ قاشق غذا خوری
آب ۱۳۰ گرم معادل نصف پیمانه و ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۱ قاشق غذا خوری
آرد برنج برای رومال ۲ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی دلخواه به مقدار لازم

آموزش موچی شیرینی ژاپنی

مرحله اول

برای تهیه موچی خوشمزه، ابتدا بادام‌زمینی‌ها را در یک غذاساز بریزید و کمی مخلوط کنید تا خرد شوند. سپس شکر را اضافه کنید و مجدداً آسیاب کنید. بعد از این که مواد خوب مخلوط شدند، کره بادام‌زمینی را اضافه کنید.

مرحله دوم

بعد از این که مواد به خوبی مخلوط شدند، آن‌ها را کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، آرد برنج، نشاسته و پودر شکر را با هم ترکیب کنید. حالا آب را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روغن را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود.

آموزش موچی شیرینی ژاپنی

حالا یک ظرف مناسب را چرب کنید و مایه را داخل آن ریخته و در بخار پز قرار دهید تا بپزد. این کار تقریباً ۱۵ دقیقه زمان می‌برد. در این بین، آرد برنج را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

مرحله چهارم

تفت دادن آرد برنج حدود ۷ دقیقه طول می‌کشد تا خامی آرد گرفته شود. بعد از پخته شدن خمیر، آن را روی میز کار بریزید و…

“`

با دستکش و قاشق پلاستیکی خمیر را ورز می‌دهیم. خمیر داغ است و در ابتدا کمی سخت است که ورز بدهیم، اما باید ادامه دهیم تا خمیر خنک شود.

مرحله پنجم

سپس با دست به خوبی خمیر را ورز می‌دهیم. رنگ را به خمیر اضافه می‌کنیم و دوباره ورز می‌دهیم. باید این کار را آنقدر ادامه دهیم تا یک خمیر کش دار و چسبناک ایجاد شود. بعد از آن خمیر را به قطعه‌های ۱۵ گرمی تقسیم می‌کنیم که در نهایت حدود ۱۰ قسمت می‌شود.

آموزش موچی، شیرینی ژاپنی

هر کدام از این قسمت‌ها را به شکل دایره درست کرده و باز می‌کنیم. بعد از آن با مواد بادام زمینی، آن‌ها را پر کرده و می‌بندیم. سپس خمیر را در آرد برنج بو داده می‌غلتانیم و با قلمو آرد اضافی را می‌گیریم. در نهایت، شیرینی‌ها را در ظرف مناسب سرو قرار می‌دهیم.