آموزش میگو تنوری
میگو تنوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که طعمهای مختلفی دارد. این غذا جزو غذاهای دریایی محسوب میشود و سالم و رژیمی است. میتوان آن را با انواع سسهای دلخواه سرو کرد. برای تهیه میگو تنوری، بهتر است از میگوهای بزرگ استفاده کنید تا غذا خوشمزهتری داشته باشید. این غذا نه تنها برای شام یا ناهار مناسب است، بلکه میتواند به عنوان یک پیشغذا نیز سرو شود. برای یادگیری مرحله به مرحله این دستور پخت، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۹۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
لیمو ترش | ۱ عدد |
کره | ۳۰ گرم |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت میگو تنوری
مرحله اول
برای درست کردن میگو تنوری خوشمزه، ابتدا میگوهای بزرگ را تمیز کرده و میشوییم و بعد در آبکش میگذاریم. سپس در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، سیرها را پوست کنده و میشوییم. سپس آنها را ریز خرد کرده و داخل کاسه میریزیم. لیمو را از وسط نصف میکنیم و آب آن را داخل یک پیاله میگیریم و سپس هستههای آن را جدا میکنیم.
مرحله سوم
سپس آب لیمو را به دیگر مواد اضافه کرده و همه مواد را با قاشق هم میزنیم تا مخلوط شوند. حالا میگوها را به کاسه اضافه کرده و با دست به آرامی آنها را زیر و رو میکنیم تا به خوبی با مایه طعمدار شوند.
مرحله چهارم
مطمئن شوید که تمام میگوها به خوبی طعمدار شوند. سپس یک قالب گرد، مانند قالب پیتزا، انتخاب کرده و میگوها را داخل آن به سلیقه خود بچینید. بعد قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا از بالا و پایین حرارت ببیند.
مرحله پنجم
بعد فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه میدهیم میگوها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. سپس با دستکش قالب را از فر خارج کرده و کره را به چند قسمت تقسیم کرده و بین میگوها قرار میدهیم.
مرحله ششم
دوباره قالب را به فر برمیگردانیم و به مدت ۵ دقیقه دیگر میگذاریم بپزد. اگر حرارت فر فقط از یک سمت باشد، زمان پخت را به ۱۰ دقیقه افزایش میدهیم تا میگوها به خوبی پخته شوند. در آخر، میگوهای تنوری را خارج کرده و همراه با سس دلخواه میل کنید.