آموزش میگو سوخاری

میگو سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و بین‌المللی است که می‌توانید به عنوان پیش‌غذا از آن استفاده کنید. برای یادگیری طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو پاک شده ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۵ حبه
آرد سفید ۱ لیوان
آرد سوخاری ۱ لیوان
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت میگو سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن میگو سوخاری خوشمزه اول از همه میگوها را تمیز می‌کنیم. اگر میگوهای تازه دارید، باید رگ سیاه پشت آنها را جدا کنید. اگر میگوها پاک شده‌اند، فقط کافی است رگ سیاه را خارج کنید.

مرحله دوم

برای خارج کردن رگ سیاه، با یک چاقوی تیز به آرامی پشت میگو یک برش کوچک بزنید و با نوک چاقو یا خلال دندان رگ سیاه را بکشید بیرون. بعد از تمیز کردن میگوها، آنها را می‌شوییم و آبکشی می‌کنیم تا آب اضافی‌شان برود.

مرحله سوم

حالا زمان طعم دار کردن میگوها فرا رسیده است. میگوها را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و سیرهای خرد شده را به همراه آبلیمو و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می‌کنیم. سپس با دست میگوها را جابجا می‌کنیم تا تمام قسمت‌ها طعم‌دار شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه میگوها خوب مخلوط شدند، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و آن را در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود. میگوها باید حداقل دو ساعت در یخچال بمانند تا طعم بگیرند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه میگوها طعم‌دار شدند، آنها را از یخچال بیرون می‌آوریم و می‌گذاریم تا به دمای محیط برسند. در این زمان، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم و آرد سفید و آرد سوخاری را در دو کاسه جداگانه می‌ریزیم.

مرحله ششم

روغن را در یک ظرف کوچک و عمیق مثل شیر داغ کن می‌ریزیم (میگوها باید در حین سرخ شدن کاملاً در روغن غوطه‌ور باشند) و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا روغن خوب داغ شود.

مرحله هفتم

زمانی که روغن داغ شد، میگوها را یکی یکی در آرد سفید، سپس در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری می‌زنیم و بعد آنها را در روغن داغ می‌اندازیم.

“““html

تا زمانی که میگوها رنگ طلایی و سرخ بگیرند، آنها را در روغن می‌پزیم. میگوها خیلی زود تغییر رنگ می‌دهند، بنابراین نباید مدت زیادی در روغن بمانند چون ممکن است خشک شوند.

مرحله هشتم

بعد از اینکه میگوها سرخ شدند، آنها را در یک توری فلزی یا روی دستمال حوله‌ای می‌ریزیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. در آخر، میگوهای سرخ شده را در ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم و می‌توانیم با سس دلخواه میل کنیم.

نکات پخت میگو سوخاری

سس مخصوص میگو سوخاری

برای درست کردن سس مخصوص میگو سوخاری، معمولاً از ترکیب سس فلفل تایلندی و سس سویا استفاده می‌شود. این ترکیب به این صورت است که به ازای هر قاشق غذاخوری سس سویا، باید ۲ قاشق غذاخوری سس فلفل تایلندی استفاده کنید.

اگر سس فلفل تایلندی در دسترس ندارید، می‌توانید از ترکیب ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا، ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ استفاده کنید. همچنین می‌توانید از سس تارتار هم استفاده کنید که طرز تهیه‌اش را می‌توانید در مطلب زیر بخوانید.

روغن مخصوص میگو سوخاری

برای سرخ کردن میگو، حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید. این نوع روغن کم‌تر به میگوها جذب می‌شود و باعث می‌شود که میگوها تردتر شوند. همچنین این روغن در دماهای بالا نمی‌سوزد و از سیاه شدن میگوها جلوگیری می‌کند.

میگو سوخاری با ماءالشعیر

اضافه کردن ماءالشعیر به میگو سوخاری کمک می‌کند تا میگوها تردتر شوند. در زمان طعم‌دار کردن میگوها، مقدار کمی (نصف فنجان) ماءالشعیر کلاسیک بدون طعم اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر بیش از حد ماءالشعیر اضافه کنید، ممکن است میگوها حین سرخ شدن از هم بپاشند.

میگو رژیمی

اگر می‌خواهید میگو را به شکل رژیمی و با کالری پایین مصرف کنید، بهتر است به جای میگو سوخاری، میگو کبابی تهیه کنید. برای مشاهده آموزش درست کردن میگو کبابی رستورانی، به مطلب زیر مراجعه کنید.