آموزش نان آلمانی

نان آلمانی یکی از نان‌های خوشمزه و معروف در دنیاست که بافت نرم و لطیفی دارد. برای یادگیری نحوه درست کردن این نان خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید تا دستور تهیه را به طور کامل و مرحله به مرحله برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم نان آلمانی
آرد ۵۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه فوری ۱ قاشق مرباخوری
شیر ولرم ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
آب ولرم ½ لیوان
نمک ½ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
کنجد یا سیاهدانه به مقدار کافی

آموزش نان آلمانی

مرحله اول

برای درست کردن نان آلمانی خوشمزه، در ابتدا خمیر مایه فوری را با شکر، نمک، آب ولرم، شیر و روغن مایع در یک کاسه مناسب ترکیب می‌کنیم. سپس با همزن دستی به خوبی هم می‌زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

بعد از آن، سفیده تخم مرغ را به کاسه اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم تا سفیده تخم مرغ کاملاً یکنواخت شود. در این مرحله، آرد را درون الک قرار می‌دهیم و ۳ بار الک می‌کنیم. سپس به آرامی آرد را به کاسه اضافه می‌کنیم و با دست یا با وسیله مناسب ورز می‌دهیم.

“`html
مرحله سوم

وقتی که خمیر به یکدستی و کمی چسبناک رسید، دیگر نیازی به اضافه کردن آرد نیست. حالا خمیر را روی یک سطح کار که آرد پاشی شده قرار می‌دهیم و به مدت ۵ دقیقه آن را خوب ورز می‌دهیم تا کاملاً یکدست شود.

مرحله چهارم

سپس خمیر را در یک کاسه که در آن آرد پاشیده‌ایم می‌گذاریم و رویش را با سلفون می‌پوشانیم. اجازه می‌دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا حجمش دو برابر شود. بعد از این زمان، دوباره خمیر را ورز می‌دهیم.

مرحله پنجم

با گذشت زمان و زمانی که پف اضافی خمیر کم شد، آن را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و هر قسمت را با وردنه روی سطح کار به شکل گرد باز می‌کنیم. سپس هر خمیر را با پیتزا بر به ۸ تکه مثلثی تقسیم می‌کنیم.

مرحله ششم

تکه‌های مثلثی را روی هم می‌گذاریم و یک سیخ چوبی را وسط مثلث‌ها قرار می‌دهیم. سپس خوب فشار می‌دهیم تا خمیر جمع شود. حالا نوک مثلث‌ها را می‌پیچانیم و با دست ثابت می‌کنیم تا خمیر به شکل بقچه درآید.

مرحله هفتم

در این مرحله، دوباره روی خمیرها را با یک پارچه نخی تمیز می‌پوشانیم و می‌گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کنند تا کمی پف کنند. در همین حال، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود.

مرحله هشتم

بعد از اتمام زمان استراحت خمیر، زرده تخم‌مرغ را با وانیل مخلوط کرده و روی خمیرها می‌زنیم. سپس به دلخواه کمی کنجد روی آنها می‌پاشیم. در نهایت، سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله نهم

اکنون خمیرها را با فاصله در سینی قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر می‌گذاریم تا نان‌ها به مدت ۲۰ دقیقه به خوبی بپزند و رویشان طلایی رنگ شود. بعد از این زمان، اجازه می‌دهیم نان‌ها کاملاً خنک شوند. نوش جان.