“`html
آموزش نان آچما سیب زمینی
نان های حجیم و فانتزی جزو نان های مورد علاقه خیلی ها هستند. بعضی اوقات نان ها را با پرکننده ها و مغزهای مختلف تهیه می کنند. نان آچما با سیب زمینی شبیه نان های حجیم است اما پرکننده آن، سیب زمینی و کره است. این نان را می توان به تنهایی یا همراه با پنیر به عنوان عصرانه میل کرد یا در کنار غذاهای نانی و سوپ ها برای ناهار و شام سرو نمود. برای آشنایی بیشتر با روش تهیه نان آچما سیب زمینی، در ادامه با وب سایت آموزشی و فرهنگی رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان آچما سیب زمینی | |
شیر ولرم | ۲ لیوان |
آب ولرم | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
پودر خمیر مایه خشک فوری | ۱۰ گرمی |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق مربا خوری سرپر |
آرد | ۷ تا ۸ لیوان |
کره | ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
آموزش نان آچما سیب زمینی
مرحله اول
برای شروع تهیه نان آچما سیب زمینی، یک کاسه برداشته و شیر، آب ولرم، روغن مایع، شکر و خمیر مایه را در آن میریزیم. سپس با یک چنگال همه مواد را خوب مخلوط میکنیم. بعد از آن، تخم مرغ ها را اضافه کرده و باز هم به خوبی هم میزنیم.
مرحله دوم
حالا نمک و آرد را به آرامی اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر ما نرم و نچسب شود. باید خمیر را ورز بدهیم تا لطیف شود و این کار را حدود ۵ دقیقه انجام میدهیم. سپس خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار داده و روی آن را با سلفون میپوشانیم.
مرحله سوم آموزش نان آچما سیب زمینی
اکنون خمیر را کنار میگذاریم تا استراحت کند. این کار حدود ۱ ساعت زمان میبرد. در این هنگام، سیب زمینیها را شسته و با مقدار کمی آب در قابلمه میگذاریم تا بپزد. وقتی سیب زمینیها پختند، آنها را پوست کرده و خوب له میکنیم.
مرحله چهارم
سپس کرهای که حدود نیم ساعت بیرون از یخچال مانده تا نرم شود را به سیب زمینیها اضافه میکنیم. کمی نمک هم میزنیم و همه این مواد را مخلوط میکنیم. وقتی خمیر ما استراحت کرد، حالا پف آن را به آرامی با دست میزنیم. سپس ادامه مراحل را برای تهیه نان انجام میدهیم.
“`
خمیر را به بخشهای کوچکتر تقسیم میکنیم که اندازه آن به دلخواه ما باشد.
مرحله پنجم
پس از آن، با دست خمیر را باز کرده و مقداری از مواد سیبزمینی را روی آن میریزیم. سپس خمیر را به شکل لولهای رول میکنیم. بنابراین، دو سر خمیر را به هم میچسبانیم تا شکل گرد بگیرد. پیشبینی دقیق دما، فر را روشن کرده و به آن زمان میدهیم تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد.
مرحله ششم آموزش نان آچما سیبزمینی
سینی فر را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی میپوشانیم. کمی روغن روی کاغذ میمالیم و نانهای آماده شده را با فاصله مناسب درون سینی قرار میدهیم. سپس روی سینی را با یک پارچه تمیز میپوشانیم و به آنها حدود ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، یک کاسه مناسب انتخاب کرده و زرده تخممرغ را درون آن میریزیم. با چنگال آن را خوب هم میزنیم تا کاملاً یکدست و بدون کرنشه شود. سپس با استفاده از یک فرچه یا قلمو، زرده را به همه جای نانها میمالیم تا رنگ آن زیباتر شود.
مرحله هشتم
اکنون سینی فر را حدود ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا نانها بپزند. وقتی که نانها پخته شدند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم تا خنک شوند. سپس، نانها را از کاغذ جدا کرده و در ظرف مناسب سرو میکنیم.