آموزش نان بادله کوه

نان بادله کوهی یکی از نان‌ های سنتی و خوشمزه ایرانی است. در این دستور، به راحتی می‌توانیم خمیر آن را آماده کرده و آن را در تنور گازی یا فر بپزیم. این نان نسبت به نان های دیگر ایرانی کمی پف دارتر و تپل تر است. شما می‌توانید این نان را به تنهایی یا با پنیر به عنوان عصرانه سرو کنید، یا آن را کنار غذاهایی مثل سوپ و خورش برای وعده‌های ناهار و شام استفاده کنید. برای یادگیری نحوه تهیه نان بادله کوه با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۳۰ عدد نان
آرد ۵ کیلو
خمیر مایه ۳ قاشق غذا خوری
آب به اندازه کافی
نمک به مقدار لازم
روغن نصف لیوان

آموزش نان بادله کوه

مرحله اول

برای تهیه این نان خوشمزه، ابتدا آرد را الک کرده و داخل یک کاسه می‌ریزیم. بعد خمیر مایه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. سپس کم‌کم آب را اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد.

مرحله دوم

سپس روغن را می‌ریزیم تا خمیر نرم و چرب شود. خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز می‌دهیم. بعد آن را در یک کاسه می‌گذاریم و رویش را با سلفون می‌پوشانیم و حدود ۳ ساعت می‌گذاریم تا خمیر باد کند. بعد از این زمان، خمیر را به ۳۰ قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله سوم آموزش نان بادله کوه

برای این خمیر، ۳۰ چانه نان درست می‌کنیم. چانه ها را کمی پهن می‌کنیم و آن‌ها را در سینی فر می‌گذاریم که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم. حالا حدود ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا استراحت کنند.

مرحله چهارم

سپس روی نان‌ها را با زرده تخم‌ مرغ می‌مالیم. اگر دوست دارید رنگ نان زیبا باشد، می‌توانید کمی زعفران دم کرده هم به زرده اضافه کنید. بعد با چنگال یا دست، روی خمیر چند سوراخ ایجاد می‌کنیم تا نان خیلی پف نکند.

مرحله پنجم

سپس نان‌ها را در دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد در طبقه آخر فر قرار می‌دهیم تا بپزد. بعد از ۵ دقیقه، نان‌ها را به طبقه یکی مانده به آخر منتقل می‌کنیم و حدود ۳ دقیقه دیگر می‌گذاریم تا بپزند. بهتر است برای پخت این نان از تنور گازی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.