آموزش نان بافته شده

نان بافته شده یکی از نان‌های بسیار خوشمزه و جهانی است که می‌توان آن را با دستورهای مختلف تهیه کرد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان بافته شده، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان بافته شده
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
ماست ۱ استکان
سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱٫۵ قاشق مرباخوری
آرد ۷ لیوان
مواد لازم میانی
کره به مقدار کافی

آموزش نان بافته شده

مرحله اول

برای درست کردن نان بافته شده خوشمزه، ابتدا شیر ولرم را همراه با روغن مایع، ماست، سفیده تخم‌مرغ، شکر، نمک و بیکینگ پودر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و کمی مخلوط می‌کنیم. سپس آرد را سه بار الک می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم خمیر یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله سوم

بعد از یک ساعت که حجم خمیر دو برابر شده، دوباره آن را ورز می‌دهیم تا هوای اضافی آن خارج شود. سپس خمیر را به ۳۲ گلوله یکسان تقسیم می‌کنیم و آن‌ها را روی سطحی که قبلاً آرد پاشیده‌ایم می‌گذاریم.

مرحله چهارم

حالا خمیرها را با وردنه کمی باز کرده و مقداری کره روی آن‌ها می‌مالیم و دوباره جمع می‌کنیم. سپس خمیر را دو مرتبه با وردنه باز کرده و رول می‌کنیم و باقی…

“““html

چانه‌ها را به همین صورت رول می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا رول‌ها را دو تا دو تا به هم می‌بافیم و ابتدا و انتهای آنها را بهم می‌چسبانیم. سپس با فاصله از هم، درون سینی که با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، قرار می‌دهیم. حالا روی خمیرها را با کیسه فریزر چرب شده می‌پوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می‌دهیم خمیرها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر در دمای اتاق استراحت کنند تا حجیم شوند. در ۱۵ دقیقه آخر استراحت خمیر، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود.

مرحله هفتم

بعد از پایان استراحت خمیر، روی آنها را با زرده تخم‌مرغ رومال می‌کنیم و سینی را در طبقه میانی فر قرار می‌دهیم. سپس اجازه می‌دهیم نان‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم نان‌ها کاملاً خنک شوند. در نهایت، می‌توانید نان‌ها را پس از خنک شدن درون نایلون گذاشته و به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. نوش جان.