آموزش نان تپسی پواچا

نان تپسی پواچا یکی از نان‌های خوشمزه و ساده ترکیه است که بیشتر برای صبحانه و عصرانه مصرف می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نان تپسی پواچا با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان تپسی پواچا
شیر ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ½ لیوان
پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آرد حدود ۴ لیوان
مواد رومال نان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ¼ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
سیاه دانه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش نان تپسی پواچا

مرحله اول

برای درست کردن نان تپسی پواچا خوشمزه به روش ترکی، ابتدا شیر ولرم را به همراه آب ولرم، نمک، پودر خمیر مایه فوری و شکر داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا همه材料 با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله، روغن مایع را به مخلوط اضافه کرده و آن را کمی دیگر هم می‌زنیم تا بافت مواد یکدست شود. سپس آرد را به آرامی روی مواد الک کرده و به آرامی هم‌زمان با الک کردن مواد را مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

باید مواد را خوب مخلوط کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید، افزودن آرد را متوقف کرده و خمیر را روی یک سطح تمیز منتقل کرده و چند دقیقه ورز می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا یک کاسه مناسب را با روغن چرب کرده و سپس خمیر را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و درون کاسه قرار می‌دهیم. بعد از آن روی کاسه را می‌پوشانیم تا خمیر خوب بماند و به مدت کمی استراحت کند.

“““html

را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در فضای آشپزخانه استراحت می‌دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت ۵۵ دقیقه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. بعد از گذشت ۵ دقیقه دیگر، خمیر را از کاسه خارج کرده و کمی ورز می‌دهیم تا هوای اضافی‌اش گرفته شود. سپس آن را به ۹ قسمت تقسیم می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا یک قالب مناسب را با روغن چرب کرده و خمیرها را در کنار هم درون قالب قرار می‌دهیم. ۸ عدد خمیر را در دور قالب و یکی از خمیرها را در وسط قالب می‌گذاریم. سپس روی خمیرها را می‌پوشانیم و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان، مواد رومال را با هم ترکیب کرده و روی خمیرها می‌مالیم. در حین مالیدن مواد، خمیر را کمی فشار می‌دهیم و سپس به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا نان پخته شود. در نهایت نان را از فر خارج کرده و به همراه مواد دلخواه سرو می‌کنیم.