آموزش نان حبابی
نان حبابی یکی از انواع نانهای لذیذ و ساده است که در سراسر جهان تهیه میشود و میتوان با طعمهای مختلف آن را درست کرد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله نان حبابی، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان حبابی | |
آرد کامل | ۳۵۵ گرم |
شیر یا آب | ۱۸۰ میلی لیتر |
شیر عسلی | ۱۱۵ گرم |
مخمر | ۶ گرم |
نمک | ۳ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
آموزش نان حبابی
مرحله اول
برای درست کردن نان حبابی خوشمزه، ابتدا شیر یا آب و شیر عسلی را در یک کاسه میریزیم. سپس با یک همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند و بعد مخمر را اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا دوباره مواد را کمی مخلوط میکنیم. سپس آرد را الک میکنیم و روی مخلوط میریزیم. در همین حین با یک لیسک مخلوط میکنیم و بعد با دست ورز میدهیم تا خمیر جمع شود.
مرحله سوم
زمانی که خمیر جمع شد، کره و نمک را اضافه میکنیم و دوباره به ورز دادن ادامه میدهیم تا خمیر کاملاً یکدست و منسجم شود. سپس کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن میگذاریم و رویش را با سلفون یا پارچه میپوشانیم.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت، هوای اضافی خمیر را با دست میگیریم و سپس آن را به ۷۰ چانه ۱۰ گرمی تقسیم میکنیم. اگر دوست دارید، میتوانید نصف چانهها را داخل شیر بزنید و بعد در کنجد بغلتانید تا نانتان زیباتر شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، قالبتان را با کاغذ روغنی میپوشانید و چانهها را به ترتیبی که دوست دارید داخل قالب میچینید. سپس روی قالب را میپوشانید و اجازه میدهیم خمیر به مدت یک ساعت دیگر استراحت کند.
مرحله ششم
پس از اینکه یک ساعت گذشت، فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. در نهایت قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم تا نان بهطور کامل بپزد. بعد از آن، نانها را باکره رومال کرده و سرو میکنیم.