آموزش نان دینر رول
نان دینر رول یکی از نانهای خوشمزه بینالمللی است که میتوانید با طعمها و مواد مختلف تهیه کنید. برای یادگیری آموزش کامل و مرحله به مرحله نان دینر رول، ادامه مقاله را در سایت رضیم مطالعه کنید.
مواد لازم نان دینر رول | |
آرد سفید | ۳۶۰ گرم |
آب | ۲۱۰ گرم |
مخمر فوری | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۳۲ گرم |
کره ذوب شده | ۴۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آموزش نان دینر رول
مرحله اول
برای شروع تهیه نان دینر رول خوشمزه، ابتدا مخمر فوری را به همراه آب که هم دما با محیط است، نمک و شکر داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس همه مواد را خوب مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر مایه فعال شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه خمیر مایه فعال شد، کره ذوب شده و خنک را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. سپس آرد را درون الک میریزیم و روی مواد داخل کاسه الک میکنیم. حالا با استفاده از یک لیسک همه مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر شکل بگیرد.
مرحله سوم
هنگامی که خمیر به شکل یکجا درآمد، آن را خوب ورز میدهیم. سپس یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را درون آن قرار میدهیم. حالا روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در دمای محیط میگذاریم تا استراحت کند.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر حجمش دو برابر شد، هوای اضافی آن را با فشار دادن به آرامی میگیریم. سپس سطح کار را با آرد میپوشانیم و خمیر را روی آن منتقل میکنیم. در ادامه خمیر را با وردنه به شکل مستطیلی با ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم.
مرحله پنجم
حالا با استفاده از یک چاقو خمیر را به ۱۲ مستطیل کوچک برش میزنیم. هر تکه خمیر را به شکل رول میکنیم و در سینی فر در کنار هم میچینیم. سپس روی سینی را با سلفون میپوشانیم و اجازه میدهیم خمیر دوباره ۳۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله ششم
در این مرحله، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. زمانی که خمیر پف کرد، روی آن را با تخممرغ مالیده و سپس سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا نان آماده شود.