آموزش نان روستایی

نان روستایی یکی از نان‌های خوشمزه و ساده است که کالری کمی دارد. اگر می‌خواهید یاد بگیرید چگونه آن را درست کنید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان روستایی
آرد ۳۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۶ گرم
آب ۲۰۰ سی سی
نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش نان روستایی

مرحله اول

برای درست کردن نان روستایی، ابتدا خمیر مایه را در آب حل کنید. سپس آرد را سه بار الک کنید. بعد از آن، آرد الک شده را کم کم به کاسه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دهید.

مرحله دوم

حالا نمک را اضافه کنید و با دست به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا خمیر خوب جمع شود و از کاسه جدا شود. سپس خمیر را در یک کاسه چرب بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

مرحله سوم

سپس کاسه را به مدت ۲۰ ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند. بعد از این زمان، خمیر را از کاسه درآورید و روی سطح آردی بگذارید و به شکل مربع باز کنید.

مرحله چهارم

اکنون هر سمت خمیر را به سمت وسط تا کنید. یک قالب نان را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را از سمت درزها درون قالب بگذارید و با کاردک خمیر را فشار دهید تا صاف شود.

مرحله پنجم

در این مرحله روی قالب را با یک حوله مرطوب بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. ۱۰ دقیقه قبل از اینکه خمیر آماده شود، فر را با دمای ۲۳۰ درجه روشن کنید.

مرحله ششم

حالا بگذارید فر کاملاً گرم شود، سپس قالب نان را در طبقه میانی فر بگذارید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بماند تا کاملاً بپزد و رویش طلایی شود. بعد از این زمان نان را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان!