آموزش نان رول شکلاتی

نان رول شکلاتی یکی از نان های خوشمزه و محبوب در فرانسه است که معمولاً به عنوان صبحانه یا عصرانه خورده می‌شود. این نان خوشمزه معمولاً با گردو و عسل سرو می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه نان رول شکلاتی با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم نان رول شکلاتی
آرد سفید ۴۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱ و ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ½ قاشق چایخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
شیر ولرم دو سوم پیمانه
کره ذوب شده و شکلات تخته‌ای به مقدار لازم

آموزش نان رول شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه نان رول شکلاتی خوشمزه، ابتدا آرد را الک می‌کنیم و سپس آن را با نمک، شکر و خمیر مایه در یک کاسه مناسب مخلوط می‌نماییم تا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله، شیر را به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم و با یک قاشق خوب هم می‌زنیم، سپس تخم‌مرغ و روغن را به مواد اضافه می‌کنیم و همه آنها را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا باید مواد را حدود ۵ تا ۷ دقیقه ورز دهیم تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. سپس روی خمیر را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرم و تاریک می‌گذاریم تا حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله چهارم

پس از یک ساعت، خمیر را روی سطح کار منتقل می‌کنیم و کمی ورز می‌دهیم تا هوای داخل آن خارج شود. سپس خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه باز می‌کنیم.

مرحله پنجم

خمیرها باید حدود ۱۵ در ۲۰ سانتی متر باشند. حالا، روی دو تکه از خمیرها مقداری کره می‌مالیم و دو تکه دیگر را روی آنها می‌گذاریم. لبه‌های خمیرها را به وسط جمع می‌کنیم و روی لبه‌ها نیز کمی کره می‌زنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، خمیرها را مانند یک رول جمع می‌کنیم. سپس دو رول خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در دمای اتاق استراحت می‌دهیم. پس از این زمان، دوباره با وردنه آنها را باز می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا باید اندازه هر خمیر باز شده حدود ۲۵ در ۳۰ سانتی‌متر باشد. سپس خمیرها را به برش‌های ۵ سانتی‌متری برش می‌زنیم.

“““html

متری را به طول ۳۰ سانتی‌متری برش می‌زنیم. یعنی هر خمیر باید ۵ لایه ۳۰ سانتی‌متری به ما بدهد که در مجموع می‌شود ۱۰ لایه.

مرحله هشتم

در این مرحله، روی لبه هر خمیر، مقداری شکلات تخته‌ای خرد شده می‌گذاریم و آن را مانند رولت می‌پیچیم. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و رول‌های آماده شده را درون سینی قرار می‌دهیم.

مرحله نهم

حالا دوباره ۳۰ دقیقه به رول‌ها استراحت می‌دهیم. بعد از ۲۰ دقیقه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا خوب گرم شود. سپس روی رول‌ها را با مخلوط ۲ قاشق غذاخوری شیر و ۱ زرده تخم‌مرغ می‌پوشانیم.

مرحله دهم

در این مرحله سینی را در فر قرار می‌دهیم و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا رول‌های شکلاتی بپزند. در انتهای پخت، چند دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا روی رول‌ها طلایی شود. سپس آنها را با عسل و گردوی خرد شده سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)