“`html
آموزش نان شیرینی واتروشکا
نان شیرینی واتروشکا یکی از شیرینی های مخصوص کشور روسیه است که می توان با طعم های مختلف درست کرد. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این نان خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم نان شیرینی واتروشکا | |
آرد | ۴ پیمانه |
شیر | ۱ و نیم لیوان |
شکر | ۶ قاشق سوپخوری |
خمیر مایه فوری | ۲ قاشق چایخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
مواد لایه پنیری | |
پنیر خامهای یا پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ¼ قاشق سوپخوری |
کشمش یا سیب (اختیاری) | ۶۰ گرم |
مارمالاد یا مربای توتفرنگی (اختیاری) | به مقداری کافی |
آموزش نان شیرینی واتروشکا
“““html
مرحله اول
برای تهیه نان شیرینی واتروشکا خوشمزه، ابتدا شیر را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. باید دقت کنیم که شیر جوش نیاید و خیلی داغ نشود.
مرحله دوم
حالا شیر را داخل یک ظرف مناسب میریزیم و سپس شکر و خمیر مایه فوری را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. سپس یک بشقاب روی آن قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم خمیر مایه فعال شود.
مرحله سوم
در این مرحله، کره را روی بخار کتری قرار میدهیم تا به آرامی ذوب شود. بعد از آن، در یک کاسه مناسب آرد، کره ذوب شده و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر مایه آماده شده را به مخلوط آرد اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف به دست آید که به دست نچسبد. سپس روی سطح کار را با کمی آرد میپوشانیم.
مرحله پنجم
در این مرحله، خمیر را روی سطح کار قرار میدهیم و دوباره ورز میدهیم تا کاملاً یکدست شود. سپس خمیر را دوباره در کاسه میگذاریم و روی آن را با سلفون میپوشانیم و در جای گرم آشپزخانه قرار میدهیم.
مرحله ششم
حالا اجازه میدهیم خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجمش دو برابر شود. در این حین، مواد میانی پنیری را آماده میکنیم؛ به این منظور، پنیر خامهای یا پنیر ماسکارپونه را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، شکر، وانیل و تخم مرغ را به پنیر اضافه کرده و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا مواد یکنواخت شوند. بنا به سلیقه، میتوانیم کشمش یا سیب ریز خرد شده نیز اضافه کنیم.
مرحله هشتم
حالا بعد از گذشت ۲ ساعت، فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا خوب گرم شود. سپس خمیر را از کاسه خارج کرده و کمی ورز میدهیم تا پف اضافیاش گرفته شود.
مرحله نهم
در این مرحله، سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مقداری از خمیر را به اندازههای یکسان جدا کرده و به شکل دایرهای در دست فرم میدهیم و با فاصله در سینی قرار میدهیم.
مرحله دهم
حالا روی خمیرها را با یک پارچه تمیز میپوشانیم و اجازه میدهیم برای ۳۰ دقیقه استراحت کنند تا حجم بگیرند. پس از این زمان، پارچه را از روی سینی برمیداریم و یک لیوان با انتهای گرد انتخاب میکنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله، با لیوان وسط خمیر را فشار میدهیم تا گود شود. سپس مقداری از مایه پنیری را درون فرو رفتگی خمیر میریزیم و به دلخواه، کمی مارمالاد یا مربا روی مایه پنیری میریزیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله دوازدهم
حالا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و در یک کاسه میریزیم و با چنگال هم میزنیم تا زرده شکسته شود. سپس با براش، زرده تخممرغ را روی خمیر میمالیم.
مرحله سیزدهم
در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۳۰ دقیقه نان شیرینیها درون فر بماند تا پخته و کاملاً طلایی شود. پس از گذشت این زمان، نان شیرینیها را از فر خارج میکنیم.
مرحله چهاردهم
در پایان، نان شیرینیهای واتروشکا را در ظرف مورد نظر قرار میدهیم و به دلخواه تزئین میکنیم. حالا این نان شیرینیهای خوشمزه را آماده کرده و با چای زعفرانی یا قهوه سرو کنید. نوش جان!